2017. máj. 6.

Jó kis nap

Lehet mondani, hogy ez egy igazán jó nap volt.
A napvirágok már itt vannak a ládákban az ablakban, Balázs saját kezűleg ültette bele mind a 25 tő virágot, amíg én ebédet csináltam. Mondjuk, bevallom, semmiképp nem én ültettem volna, mert én ehhez rémesen bénának gondolom magam. :)
Az esküvő nagyon szép volt, pedig mindig úgy voltam vele, hogy ezek a polgári szertartások nem igazán tetszenek nekem, mert olyan "semmik" (bocsánat a szóért) az egyházi esküvőkhöz képest. De ez azért nem volt igaz, mert nagyon szépen beszélt az anyakönyvvezető, az ifjú pár pedig szemmel láthatóan annyira sugárzóan boldog volt, hogy ez az érzés szerintem mindenkire átragadt, aki ott volt.
Az sem mellékes, hogy amikor az esküvő után beszaladtam a lidl-be, hogy megvegyem a beígért (és aztán elfelejtett) jégkrémet a gyerekeimnek, akkor rögtön ketten is fennhangon dicsértek meg, hogy mennyire jól nézek ki, és igazán gyakrabban is járhatnék így, mert kár rejtegetnem ezt a szép nőt, aki így lett belőlem. :) Hát mit mondjak, jól esett.. :)
Aztán a nőiességet levetkőzve farmert, kardigánt és mellényt is vettem, hogy elmenjünk az épp aktuális meccsre. :) Azt nem mondom, hogy amit ma láttunk, az annyira jó lett volna, de kikapcsolódásnak azért így is tökéletes volt.
Meg még annak a bizonyos #viddelanyut dolognak köszönhetően egy közös kép is készült rólunk Erikkel. :)


Hazaérkezés után még megnéztük a Fradi meccset, ahol nyert a Fradi. :)

Éééés.. a számlálóm azt mutatja, hogy már csak két hónap, és megyünk nyaralni. :) És azt meg már mindjárt itt is van. De jó lesz.

2 megjegyzés:

  1. Csiniruhás képet is kérek! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi sajnos nem csináltunk, de az esküvőn készült, ha megkapom, megmutatom. :)

      Törlés