2016. nov. 8.

Amerre nézek..

..mindenhol csak azt látom, hogy mi mindent kéne megcsinálni. Elrakni, elővenni, odatenni, kitalálni, megvenni, stb. stb. Egyre kevésbé vagyok döntésképes, az olyan egyszerű dolog is kifog rajtam, hogy vegyek egy felmosót. Van egy ilyen tekerős fajtám, de -őszintén szólva-  ki nem állhatom. Ajándékba kaptam, amúgy eszembe sem jutott soha olyat venni. Kell egy partvis is, de egyiket sem találtam elég puha szőrűnek, így nem vettem azt sem.
El kéne döntenem milyenek legyenek a sötétítő függönyök. Van egy kép bennem, hogy kb. milyet szeretnék, de ha nem találom meg elsőre, elmegy a kedvem tőle.
Amúgy is be vagyok rettenetesen lassulva, fél óra bármit csinálás után máris rettenetesen fáradt vagyok, és tegnap óta a derekam is nagyon fáj. Vagy a vesém. Nem sikerült eldöntenem még magamnak sem, hogy melyik, mert nem folyamatos a fájdalom, hanem alkalomszerű, de akkor azért elég intenzív.
Azért jó is van abban, hogy itthon vagyok, tegnap a természetismeret leckét csináltuk együtt Rolival, ma mesét írtunk este, mert az volt a házi feladat magyarból.

1 megjegyzés: