2015. márc. 31.

Ha volna két életem..

Akkor most úgy lenne, hogy a másik életemben elutaznék egy napsütéses helyre. Mindegy, bárhol lehet a világon, ha süt a nap, és legalább huszonöt fok van. Vinném magammal a családomat, és a barátaimat. Egész nap beszélgetnénk, ennék-innánk, jól mulatnánk. Ebben a másik életemben jókat aludnék, az ébresztőórát hírből sem ismerném, mint ahogy semmiféle vírus sem létezne. Lenne időm gyönyörködni apró szépségekben, lenne időm mindenféle szépséget vásárolni, otthon kicsomagolni, és minden rávetett pillantástól újra és újra boldognak lenni.
Ebben a másik életemben azon napsütéses helyen lenne egy saját házam is. Saját kerttel, ahol lenne egy csomó fa és virág, és gyönyörű zöld fű, és a két kutyám egész nap azon hemperegne, mindig újabb és újabb helyet keresve, ahol épp kicsit hűthetik magukat.
Ebben a másik életemben mindig mosolyognék, és nem lenne ennyi ráncom sem. Nem ugrana össze a gyomrom a feszültségtől, mert a stresszt, a kapkodást, és a feszültséget hírből sem ismerném. Ebbe a másik életembe legalább havonta egy hétre elköltöznék.
Ha volna két életem...

3 megjegyzés:

  1. És engem mindig megköveznek, ha egy másik életen ábrándozok. Miért? Nem jó neked? -; mondják. Más cserélne veled..... Dörgölik az orrom alá...
    Én teljesen megértelek!(())

    VálaszTörlés
  2. Most mondta NémethLajos, hogy Sevillában 30 fok van. Akár indulhatnánk is :)

    VálaszTörlés