2015. febr. 23.

Kéne

Kéne valami frappáns és jópofa dolgot kiötölnöm, amivel kirángatnám magunkat az egyhangúságból, meg egykedvűségből, de még nem jutott eszembe semmi. Mondjuk lehet, hogy frappáns és jópofa lenne egy jó alapos nagytakarítás is, ahol kiderülhetne, hogy a sok szürke por alatt azért még előfordulhat itt csillogás. :) Na de ehhez sincs túl sok kedvem, főleg, amikor esik, és csak hordjuk befelé a sarat a cipőnkkel.
Azért meg külön haragszom, hogy vettem három krókusz-hagymát, hogy majd jól kihajt nekem, még mielőtt a tavasz megérkezne, ehelyett inkább elrohadt. Pedig mindent úgy csináltam, ahogy arra a dobozra írva volt. Sose lesz nekem saját krókuszom.. de majd gyönyörködöm máséban. :P
Amúgy meg azért biztosan itt van már a tavasz, mert hétvégén meccsre megyünk már, mert vége van a téli szünetnek. Ez biztató mindenesetre.
Ti mivel űzitek el ezen az esős héten a borús gondolatokat?

4 megjegyzés:

  1. Mi a krókusz- és tulipánhagymákat ősszel dugdostuk el, és tavaszra kibújtak. Persze arra nem gondoltunk, hogy bár nagyon jól néz ki a fűben, ha itt-ott tavasszal kibújnak a színes virágok, azokat le is lehet taposni. Így sajnos a gyerekek meg is teszik ezt.

    VálaszTörlés
  2. Ja, a lényegre nem válaszoltam: mi túlélünk. Beteg voltam, most a kicsi beteg, belefulladok a munkába... tegnap azt vettem észre, hogy az egyik szimpatikus kolléganőnek alig két hét alatt immáron harmadjára válaszolok panaszkodva az egyszerű kérdésre, hogy hogy vagyunk, pedig nem szoktam panaszból kiállni.

    VálaszTörlés
  3. Vegyél jácintot, garantáltan kivirágzik. :) A nagytakarítással én is kacérkodom már, bár most éppen egész hétre rossz időt mondanak, úgy hogy elnapolva amikor ismét sütni fog a nap. Amúgy, én a hétvégén szombaton kiraktam a teraszra az asztalt, székeket, raktam vázába aranyesőt és eldöntöttem, hogy részemről itt van már a tavasz és kész. :)

    VálaszTörlés
  4. Ha találsz valamit, akkor mondd el nekünk is.... túlélek most éppen (és panaszkodok:-)

    VálaszTörlés