2011. dec. 28.

Akkor zenéljünk...

De csak azért, mert ma elkövettem egy óriási hibát este. Kerestem egy fényképet, amit persze nem találtam meg, vagyis megtaláltam, de nem is olyan volt, mint amilyenre emlékeztem, de közben folyton szembesültem régi arcokkal, amiken mind-mind én voltam, és mégis rácsodálkoztam egy pillanatra, hogy hát ez ki? Nem jó értelemben változtam, azt hiszem, minden évemben duplán öregszem, vagy mifene, mert jócskán látszik rajtam. Nem is annyira ráncok formájában, de amúgy igen. Nem tudok ez ellen tenni semmit, hiszen az idő telik. Illetve azt meg tudom tenni, hogy nem nézegetek fényképeket. :P



Szóval, ilyen vén banya lettem pár év alatt. Úgyhogy a jövőben tartózkodom a fényképnézegetéstől, és majd azt sem hagyom, hogy készüljön rólam, nehogy kísértésbe essek. Inkább hallgatok zenét.. az kortalan. :D 

12 megjegyzés:

  1. Nem is vagy ráncos, és vén banya se...

    VálaszTörlés
  2. Ha öt évet öregszel évente, akkor is szép vagy :)

    VálaszTörlés
  3. Tessék csak bátran kattintgatni a fényképezőt!
    1. Egyáltalán nem látszanak a képen öregedés jelei, szép vagy, ettől még öregebb is leszel...
    2. Biztosan bölcsebb is lettél, rengeteg élettapasztalattal, finomodással, hiszen ezért élünk, hogy napról-napra jobbá váljunk...
    3. Figyeld meg, hány sokkal később született öregebb nálad! Tönkre vágta magát, zokni a gondolkodása...
    4. Az évek múlásával legfeljebb csak azt használhatod, hogy Te régebben voltál fiatal...
    Én nagyon sok tartalmas, igenis szépnek mondható 75-80 éves embert ismerek: szép a lelkük, finomak, kedves az érintésük, biztató a tekintetük. Őket keresd!
    Semmi okod nincs a pánikra!
    Erika

    VálaszTörlés
  4. Szerintem jól nézel ki:)
    Bár én is azt vettem észre, hogy amióta vannak a fiúk úgy megöregedtem. Még amikor Máté kicsi volt, még akkor is olyan fiatal voltam, most meg....
    De tényleg az a megoldás, hogy nem kell régi fényképeket nézegetni.

    VálaszTörlés
  5. Ugyan kérlek, még hogy vén banya! igazán nagyon jól nézel ki fényképen is, meg az életben is. Most kezdjelek el itt szembedicsérni? :) (Azzal pedig meg kell barátkoznunk, hogy hát igen, senki sem marad olyan, mint tíz évvel azelőtt volt.)

    VálaszTörlés
  6. némi elismerő szavak bezsebelésére vágytál? :-DD Szerintem a szemüveges képen még csinosabb is vagy! Szóval nem is öregszünk, csak a gyerekek nőnek :-)

    VálaszTörlés
  7. Nem ér, Dius!Ez az én parám!!! Egyébként meg: fel sem ötlött bennem, hogy ez egy régebbi (évekkel ezelőtti?) kép, ami először szerepel!
    Ugyan má'!!!
    A jövő évtől ne a fotóztatásodat szüntesd be, hanem azt a rossz füstölgő szokásodat inkább (már ha jól emlékszem, és valóban dohányzol... :-) )
    Puszi,
    az igazi VÉN banya

    VálaszTörlés
  8. Khhhm... esküszöm, hogy nem volt célom, hogy szépen mindenki leírja, hogy nemis.. tényleg kardomba dőltem a változástól. Olyannyira, hogy még ezzel is álmodtam.
    Mindenesetre köszönöm a dicséreteket, kissé belepirultam,de felvidultam.. ennyien már csak észrevennétek, ha mégis nekem lenne igazam?
    Szilvi, Te hallgatózol mifelénk? Nagyon beletrafáltál valamibe..

    VálaszTörlés
  9. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Csak a fotókat nézve én azt hittem, hogy a két kép egy időben készült. Egy szemüveggel, egy anélkül. Egyébként én is erősen cenzúrázom a férjem rólam készített képeit....és gondolom azt (mert így is van), hogy sokat öregedtem az utóbbi években.....Ez van. :)

    VálaszTörlés
  10. Igen, hallgatózom. :-)Nem említettem még sehol? Boszi vagyok! Egy vééééén banya! :-)
    Úgyhogy rettegjen mindenki!

    VálaszTörlés
  11. Dius, ez a "jaj, de öregszem" merő provokáció! :))) Érzékenységet és értelmet tükröző, finom vonásaid vannak, kecses vagy és vékony, kimondottan lányos. Inkább lelkileg lehetsz kimerült (ami teljesen érthető), és legfeljebb a bohó önfeledtség hiányozhat, nem a csinosság! :))) Ez a határozott véleményem... :)))
    Luca

    VálaszTörlés
  12. Poppy, hát köszönöm Neked is. Amúgy Te sem tűnsz ám öregnek... :PP Csak a tükör csalhat nálatok is.
    Szilvi, szóval akkor majd jobb lesz, ha suttogok. Vagy azt is hallod? O.o
    Luca, de jól megfogalmaztad. A bohókásság valóban hiányzik, lehet, hogy ez a titok nyitja.. :) Olyan szépen írtál rólam, hogy háromszor is elolvastam, csak hogy újra és újra mosolyoghassak. Köszi.

    VálaszTörlés