2011. júl. 24.

Vége a szabinak

Holnap már menni kell dolgozni. :( Meglehetősen frusztrál a tény, mert olyan jól megvoltam két hétig munka nélkül (már amennyire egy anya valaha is munka nélkül van), egy kicsit sem hiányzott onnan semmi. Ma már emiatt (is) eléggé hisztis kedvemben voltam, estére jobbnak látták a hímneműek, ha messziről elkerülnek, így igen hamar egyedül találtam magam. Ami nem baj.. de mégis. Kedvem lenne törni-zúzni haragomban, de hogy kire és mire haragszom, na, azt nem tudom. Mert amúgy tök jó is lehet, hogy majd odabent a boltban (hóvége lévén) jól kipihenhetem magam.. bár lebeg a szemem előtt a rémkép, hogy micsoda kupleráj lesz... Próbálok örülni annak, hogy van hova mennem szabi után.. de még nem tudok. Ráadásul tiszta gáz lesz ennyi non-stop együttlét után alig találkozni a fiúkkal is, Balázzsal is. Még szerencse, hogy ő olyan műszakkal kezd, amikor délelőttre megy. Legalább nem kell még egy hétig egyedül aludnom. Mert azt aztán húdenagyon utálnám..
Valószínűleg egy csomó minden eszembe fog jutni a jövő hét folyamán, amit a szabi alatt megcsinálhattam volna.. de már mindegy.. biztosan meg fog várni, ha eddig kibírta.
De azért, ha valami csoda történne, és holnap mégsem kéne mennem.. nem sírnék.. :)

5 megjegyzés:

  1. ej Dius ez nagyon nagyon negatív hozzáállás. Nincs jogom szóvá tenni, de tényleg nem szabad negának lenni, hidd el nekem. holnap egy hete, hogy ért egy baleset, nagyon rosszul érintett, de csak azt mondogatom, rendbe jövök , rendbe jövök...

    VálaszTörlés
  2. Hát néha ilyen negatív dolog is kisikeredik belőlem. :)
    A baleseted után pedig kívánom, hogy hamar jöjj rendbe. :)

    VálaszTörlés
  3. Kitartottam... és ugyan ez sem pozitív, de már meg is bántam, hogy nem utoljára csuktam be ma az ajtót magam után. :)

    VálaszTörlés
  4. Nem eccerű az élet:((((((
    ++++++++++++

    VálaszTörlés