2020. márc. 17.

Hesteg maradjotthon

Mindenki, mindenhol ezzel a hashtaggel posztol. Mindenhonnan ezt harsogja minden, lépten-nxomon ettől hangos minden.
Közben meg vagyunk egy csomóan, akik nem tehetjük meg, hogy itthon maradjunk. Többek között mi ketten sem, Balázzsal. Pedig, ha lenne választásunk, valószínűleg már itthonról dolgoznánk, vagy akár egy pár nap szabadságot is "beáldoznánk". De nemhogy home office-ról nem beszélhetünk, a szabadság meg szóba sem kerülhet...egy perc megállás nincs már egy jó ideje. A jól bejáratott logisztikai folyamatainkat ezerszer újragondoltuk, átszerveztük, próbálunk igazodni minden helyzethez. Mindketten a magunk területén fontos munkát végzünk, Balázs vállán óriási teher van az elmúlt napokban.
Azt kell mindenkinek mutatnunk, hogy minden rendben, erőt kell adni mindenkinek, akinek szükség van a munkájára.
Részemről sosem végeztem még ilyen összevissza a feladataimat és többször voltam már úgy, hogy mire az egyik megbeszélés szerint végeztem valamivel, már kezdhettem is elölről.
Közben persze mindannyian félünk. Ki jobban, ki kevésbé. Mániàkusan használjuk a kézfertőtlenítőket.
A beszállító sofőrökön megjelentek a maszkok, már nem csak a külföldieken van. Mindenki gumikesztyűt hord..
Nagyon fárasztó ez, ma este percekig gondolkodtam azon milyen nap van..
Bár mi is használhatnánk legálisan ezt a hashaget.

3 megjegyzés:

  1. Egyetértek. Rengetegen nem tehetik meh, férjem is dolgozik, többet, mint valaha. Hivatalban, de az államnak is működnie kell. Kicsit elegem van a sok maradj otthon, olvass, kirandulj posztból. Hát dolgozni senkinek nem kell? Én gyesen vagyok plusz itthon az ovis, többet "dolgozim", mint valaha.

    VálaszTörlés
  2. Sajnos rengetegen nem tehetik meg, hogy otthonról dolgozzanak. Azok pedig, akik megtehetnék, de nem teszik meg, mert nincs kedvük, igazából csak elnyújtják ezt az egész stresszes, kimerítő időszakot, ami még lényegében el sem kezdődött. Senkinek nem könnyű szerintem, annak sem, aki dolgozik, annak sem, aki otthon van.
    Kitartást kívánok!

    VálaszTörlés
  3. KÖSZÖNJÜK Nektek a munkátokat! Kitartást kívánok hozzá, és vigyázzatok magatokra!

    VálaszTörlés