2018. szept. 12.

Nem lesz rend

Legalábbis a műszakjaimban, mert ezen a héten már maradok így, ahogy voltam már két napja. Végül is jobb lesz ez így nekem is, biztos utáltam volna holnap délben dolgozni indulni. Így meg akkor már majdnem hazafelé lehet készülődni. Meg a hétvége is hosszabb lesz.
Roland osztályában is megvolt a szülői értekezlet. Nem mondom, hogy rövid volt, mert háromnegyed hatkor kezdődött, és negyed nyolckor hagytuk abba. Vannak dolgok, amikben nincs változás, és már nem is hiszem, hogy lesz, de vannak egészen apró kis pici változások, amik viszont biztatóak. Mármint az osztályfőnök-gyerekek viszonyában. Minden más itt is ugyanolyan, mint bárhol máshol. Az e-naplónak kellett vagy fél órát szentelni, hogy mindenki értse, megértse, stb. Kb úgy hangzott, hogy ott lehet mindent megnézni, mintha most aztán a világ nyolcadik csodájának lennénk tanúi, és micsoda technikai újdonság ez, meg minden.. Azon meg végképp elcsodálkozom, hogy még mindig vannak olyan szülők, akik semmilyen formában nem használják az internetet. Azért is furcsa, mert egy olyan generációt nevelnek, akik bárminek utánanéznek gond nélkül, és úgy használják a világ tudását a saját céljaikra, ahogy mi csak szerettük volna nagyon merész álmainkban annak idején.


4 megjegyzés:

  1. Évek óta e napló van minden suliba ahová a gyerekeim járnak és jónak is tartom, aki nem használja az hülye, az viszont tény hogy az eddig használ moza napló helyett kötelezően bevezetett kréta sajnos nem az igazi mert nem lehet benne a tanároknak üzenni a mozán meg igen:(( Mindegy ez van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az jó, mert most cseréljük le a Mozát Krétára....:/ Még részleteket nem tudunk.

      Törlés
    2. Tegnap kaptuk meg a jelszót a Krétához, éppen az előbb léptem be. Háááát, nálunk jól működő Moza helyett nemigen nyerte el a tetszésemet. Nem tudtam rájönni, hogyan tudok az osztályfőnöknek válaszolni, ezért e-mailt írtam. Ezek szerint nem is fogok tudni neki később sem???

      Törlés
  2. Nálunk is évek óta van e-napló, de még mindig vannak szólők, akik megkérdezik, hogy hogy lehet belépni. (nem új szülők, stabil régiek.)

    VálaszTörlés