2018. máj. 17.

Mai rólunk

Hát biztos bennem van a hiba, de engem borzasztóan lehangol, hogy így elromlott az időjárás. Úgy élveztem azt a rengeteg napsütést, és a jó meleget, hogy most egyenesen sértőnek érzem, hogy május 17-én fáztam. :D Megnéztem az előrejelzést, pici javulásra azért van kilátás, de az sem tetszik, hogy szinte minden napra jeleztek záport, zivatart. Tudom, tudom, a májusi eső aranyat ér, meg kell a földnek, meg minden.. de attól még én nem dobódok fel ettől.
Patrik lába lassan, de biztosan javul, ma volt masszíroztatni is, és egyre bátrabban használja. Futni nem mostanában fog, és nem is tudom, valaha fog még e úgy, mint régen, vagy soha többé nem lesz képes úgy használni ezt a lábát, hogy teljesen elfeledkezzen arról, ami történt? Most még mélyen van beleivódva az egész, még mindig emlékszik a fájdalomra, de remélem, hogy azért el fogja felejteni.
A változatosság kedvéért ma Erik jött haza feldagadt bokával a meccsről. Felrúgták. Nem tűnik úgy, hogy bármi nagyobb baj lenne, mert nem lilult be, rá tud lépni gond nélkül, csak feldagadt, és fáj.
Roli pedig naphosszat nézi a papagájokat, barátkoznak. Olvasgatja a "szakirodalmat", keresgél az interneten, hogy mit hogyan csináljon, nagyon cuki. :) A papagájok (amúgy Kálmán és Olga.. csak mert van itthon némi szarkazmus is) ma már azért hallatták a hangjukat, összevesztek párszor, meg csak úgy magukban is rikoltoztak.
Balázs pedig rettenetesen fáradt, és ettől egyre zárkózottabb. Engem meg nagyon idegesít, hogy hova vezet ez..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése