2016. okt. 6.

Mindig valami jó

Hú, ennyi esőt, mint amennyi ma esett.. hát, jó, hogy rég volt már ilyen, de igazából nem is hiányzott (nekem) egy kicsit sem. Mint ahogy ez a hideg sem. Kár, hogy most ez az időszak jön, mert ez a korán sötétedés és a hideg egyáltalán nem a barátaim. Ilyenkor amúgy is mindenki sokkal búskomorabb és depisebb, mint nyáron, és ez nem jó dolog. Persze, vannak szép dolgok az őszben is, mint ahogy vannak a télben is, de a tavasz és a nyár akkor is sokkal több szépséget és vidámságot hordoz magában. Arról nem is beszélve, hogy csak gyűlik a mosnivaló, és ezerszer jutott csak ma eszembe, hogy mennyire jó is lesz majd, amikor csak kimosom, átrakom a szárítóba, és kész is. :) De várom már..
Na, ez vagyok én.. eljutottam az esőtől, a komorságtól és a sötétségtől valami pozitív dologhoz. :) Mindig ez van, mert öntudatlanul is a pozitív dolgokat keresem, és mindig el is jutok oda. Néha kicsit kerülőúton, de mindig megvan. :)
Az is egy nagy pozitívum, hogy holnap péntek lesz. :) És állítólag még a nap is kisüt majd. Minden adott lesz egy jó naphoz.
Ja, és az összes belső ablakpárkány a helyén van. :) Lassan minden a helyére kerül. Mi is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése