2016. júl. 8.

Első nap

Amikor fél hatkor keltünk, hogy aztán nyolckor tudjunk indulni a célállomás felé. Én fáztam.. és kicsit sem éreztem nyaralóidőnek, de mégis ott volt bennem az izgatottság, hogy hurrá, végre nyaralunk, és végre el lehet engedni minden kötelezettséget, minden kötelességet, lehet egy kicsit levegőt venni, és lenyugodni, hogy majd aztán legyen erő és energia a többihez.
Igen.. csakhogy ez mégsem annyira egyszerű. Megérkeztünk rendben, minden a megszokott, ismerős, otthon-érzést ad, és valahogy mégsem az igazi még. Jó, lehet, hogy nagy elvárás ez egy olyan első nap után, amikor ugye mindent el kellett rendezni, és be kellett rendezkedni, és úgy érzem most, hogy olyan fáradt vagyok, mint amikor a hét köbméteres konténert pakoltuk tele.
Na és persze.. nem egyszerű három kamasz gyerekkel nyaralni menni. Még nem tudom, hogy fogjuk átvészelni a következő két hetet, de már ma is beígértem mindenkinek külön-külön is, hogy megveszem neki hazáig a vonatjegyet, és mehet.. Remélem, hogy ők is lenyugszanak majd, meg én is, és mindenki megtalálja a helyét, meg mindenki ki tud majd eléggé kapcsolni, és nem az lesz végig, hogy beszólogatnak egymásnak, hol az egyik sértődik meg, hol a másik, hol a harmadik visít, vagy épp valaki mindig kiabál, hogy "Anyaaaaaa, a ......-t otthon felejtettük?"
Egyébként valahogy érdekesen kihalt minden itt Bogláron most, a kikötő is szinte kongott az ürességtől ma este. Furcsa ez az elmúlt évek nyüzsgései után. Lehet, hogy mindenki az északi parton nyaral?

A második napunk biztos vidámabb lesz. :)

6 megjegyzés:

  1. Átálltok majd agyilag, aztán szuper lesz, hidd el!

    VálaszTörlés
  2. Kell 1-2 nap, amig lenyugodtok, utána szuper lesz minden. Jó nyaralást Nektek és várjuk a beszámolókat 😊

    VálaszTörlés
  3. Kell egy nap, míg megszokjátok, összeszoktok..
    De valahogy már július van...nekem meg semmi nyárérzésem..Pedig lassan vége.:-D

    VálaszTörlés
  4. Jó pihenést, érezzétek jól magatokat! :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönjük. :) Alakul a lenyugodás.. bár ennyi kamaszgyerek mellett ez egy elég optimista szóhasználat. :D

    VálaszTörlés
  6. Óóó nálunk pont ugyanígy. Három 10 év alattival sem túl pihentető a nyaralás :)

    VálaszTörlés