2016. júl. 25.

Belekezdtünk

A dolgos hétköznapokba. Ami hajnali négy óra huszas ébresztéssel kezdődött, alig három óra alvás után.. egyrészt meleg volt, másrészt kétszer is mászott a fejemen egy bogár, harmadrészt eléggé fel voltam zaklatva ahhoz, hogy könnyen el tudjak aludni.
A munkába érkezés nem zavart már egyáltalán, könnyű úgy, hogy tudom, mi vár rám, akármikor fel tudnám mondani, hogy mikor mi következik, és kinek mire mi lesz a reakciója. :) Jó, hát mondjuk azért hat óra tízkor már gondoltam, hogy oké, akkor itt is voltam, visszamennék inkább szabira. :) De persze nem volt ez véresen komoly, csak épp akkor megcsapott a szele annak az igazi szabadság-érzésnek, ami olyan jó volt két hétig.
Balázs ma még nem jött dolgozni, neki itthonra jutott egy csomó ügyintézés. Közben a víz-fűtésszerelők dolgoztak szorgosan, este még befutott a villanyszerelő is, aki szerencsére összefutott a gipszkartonossal is, így ők face to face megbeszélték egymással, hogy ki mit hogy fog csinálni, és ez így a legjobb, mert én kb. a felét szoktam annak érteni, amit mondanak, és amikor még azt nekem tovább is kell adnom, hát az nem egyszerű feladat.
Többször nekifutottunk ma, hogy átbeszéljük, akkor hol lesznek a lámpák, a kapcsolók, és a konnektorok. Nem egyszerű, hogy mindenre gondoljunk, de azért igyekszünk. Majd kíváncsi leszek a villanyszerelő arcára, amikor eláruljuk neki, hogy lesz egy lámpa, amihez igazi "körkapcsolást" kell gyártania. :D
Aztán ma még azzal is szembesültünk, hogy dacára minden "rutinunknak", és gondos tervezgetésnek, azért egészen könnyedén meg tudnak minket vezetnie, mert elhiszünk egy szakembernek mindent. Jó, hogy volt, aki szembesített vele minket, és így nem követtünk el egy olyan hibát, amit később biztosan megbántunk volna. (és jó, hogy azért a szakember rugalmas és együttműködő)
Fárasztó napok, hetek, hónapok várnak még ránk. Remélem kitart a lendületünk, és eléggé feltöltődtünk minden megpróbáltatáshoz. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése