2019. júl. 23.

Kedd

A mai nap is a lustaság napja volt. Nem terveztük, így alakult. Valószínűleg majd ezt akkor, amikor már otthon leszünk, bánni fogjuk egy kicsit, mert akkor fog majd eszünkbe jutni, hogy mit kellett volna megnézni, megkóstolni, hova kellett volna elmenni, stb. De még van időnk, úgyhogy erre még nem kell gondolni.
De ma is tündéri helyen vacsoráztunk. Az idén nyílt a kikötőben. A kaja szuper, az árak is teljesen rendben vannak.









6 megjegyzés:

  1. Na ez nagyon guszta, muszáj lesz kipróbálni:)

    VálaszTörlés
  2. A lángos a Hunyadiban sokkal jobb, de a harcsa és a cigány pecsenye is nagyon finom.😊

    VálaszTörlés
  3. A Hunyadiban a legjobb a lángos. :) De azért érdekelne ez az új hely, Dius. Mi a neve? Milyen típusú? Egyébként, voltatok már a Pavilon nevű helyen Bogláron? A vasút mentén van, Lelle felé. El ne gyertek onnan anélkül, hogy azt kipróbáltátok volna! (Már ha szeretitek az isteni tésztákat, pizzákat, bár van saláta és húsétel is.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi, valamiért nem írja ki, hogy én vagyok: Balogh-Ficsor Szilvi, azaz "Szitya"

      Törlés
  4. Boglárka a neve, a kikötőben annak a helynek a helyén nyílt, amit tavaly nyár végén olyan botrànyosan bezártak. Vécsei Misié.Van húsétel, szendvics, lángos, palacsinta, saláta, teljesen jó áron. Próbáljátok ki.
    A Pavilon nevű helyet szerintem még nem is láttuk, de köszi az ajànlást, megnézzük. 😊

    VálaszTörlés
  5. Köszi, Dius!
    A Pavilon inkább a bringásoknak tűnik fel, de érdemes elmenni miattuk a sínek felé - igaz, ha jön a vonat, akkor félbe kell hagyni a mondatot. Az egésznek bohókás retró hangulata van, a "főnökasszony" nagyon kedves, és a férje, a pizzákat készítő szakember Olaszországban pallérozódott. 😊

    VálaszTörlés