2018. dec. 14.

Összevissza mindenféle

Most még lekopogom, mert nem is tudom, szerintem még lesz, amit most hétvégén meg kell rendelni ajándékügyben.. de eddig úgy tűnik, hogy az idén vagy sokkal jobban rákészült mindenki az online vásárlásokra, vagy csak mázlim volt. Van, amit tegnap este rendeltem, és ma este már kaptam az értesítést, hogy a futárnál van. Na, ezt hívom én szolgáltatásnak. Persze, nem az az elvárásom soha senki felé, hogy mondjuk azért, mert én rendeltem tőle, akkor dobjon el mindent, és rohanjon összekészíteni, de igen.. az, hogy huszonnégy óra alatt feldolgozzák (nem mellesleg egy játékokat árusító helyen, ahol sejthető mi van ilyenkor) a rendelésemet, az kifejezetten tetszik. Ez az a fajta szolgáltatás, ami miatt máskor is tőlük fogok rendelni, és bátran fogom ajánlani őket másoknak is.

Nem tudom van e már hó valakinél, de nagyon azt ígérik, hogy holnap reggel arra fogunk ébredni, hogy leesett egy pár centi hó. Ami egyrészt tök jó, mert ugye december van, és olyan szép, békés tud lenni minden a fehér hótakaró alatt, másrészt meg hát úgy vagyok én még mindig ezzel a téllel, hogy kösz, de inkább kihagynám. Rég nem hiszek abban, hogy a hideg kinyírja a bacikat, vagy kevesebb lesz a bogár. Lehet, hogy valamikor ez így volt, de a mutáns mindenféle poloskák és harlekin katicák világában, meg a kismillió féle vírustörzs világában szerintem ez tökmindegy.
De lehet abban valami, hogy készülődik a havazás, mert ma különösen sok hülyével hozott össze a sors. Azt nem mondom, hogy én tartoztam közéjük, mert nekem is vannak bőven hülyeségeim, de azért az esetek nagy többségében még képes vagyok összeszedni magam.

Apropó.. összeszedettség. Muszáj lesz összekapni magam, és holnap egy komoly bevásárlólistát gyártanom magamnak (szigorúan a telefonomba, a cetliket itthon hagyom), és ez ugye azzal is jár, hogy itt az idő véglegesíteni, hogy mit fogok sütni, főzni. Csak jó lett volna még ezt az időt itthon tölteni, nem dolgozni menni... mennyivel egyszerűbb lenne minden. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése