2018. máj. 20.

Semmi nincs

Nagy szerencse, hogy legalább az időjárás kegyes hozzánk, mert egyébként ezt nem mondhatom egy olyan hosszú hétvégének, amit majd túl sokáig fogunk emlegetni. Igaz, kell ilyen is, amikor nem megyünk sehova, nem csinálunk semmit sem a megszokott dolgokon kívül, de azért titkon, belül mindig vágyik az ember valamiféle izgalomra. (na jó, mielőtt kiadnék az univerzumnak bármit is.. csak pozitív izgalomra gondolok)
De ne legyek elégedetlen, inkább koncentrálok arra, hogy kényelmesen van idő bepótolni a mosás elmaradásokat, meg leülni, és nézni a papagájokat.. közben mondjuk nem kéne agyalnom sem annyit, de ahhoz újra kéne születnem, hogy ez megszűnjön. :)
A számláló azt mutatja, hogy már csak negyvenöt nap van hátra a nyaralásig, ami nagyon jó, mert napról napra kézzelfogható közelségbe kerül. Én meg számolgatom, hogy mi lenne, ha addig még legalább két nap szabit ellőnék.. de félek, hogy meg fogom bánni, még akkor is, ha most azt érzem, hogy egyébként nagyon nagy szükségem lenne rá. De majd megpróbálok erős lenni. :) (az mondjuk elég árulkodó, hogy egy hosszú hétvégén is a szabadságra menésen jár az agyam)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése