2017. jan. 26.

Röviden csak

Nem ez a kedvenc hetem, az már biztos. Amúgy is nyűgös vagyok most már ettől az örökös hidegtől, de még ezen túl is van.. mert hat naposra duzzadt ez a munkahét, ráadásul nehezített pályával (mert ugye ha már lúd, akkor legyen kövér), mert holnap délutános leszek, aztán meg szombat hajnalban már megyek is vissza. Majdnem egyszerűbb lenne, ha ott aludnék. :D
A két kisebb meghozta a félévi bizonyítványát. Hát izé.. tényleg nem szóltunk egy rossz szót sem, de azért dicsérni sem nagyon kellett őket. Erikről nem mondhatjuk, hogy túl komolyan vette ezt a továbbtanulás dolgot, mondhatnánk akár azt is, hogy le sem sz.ta az egészet. :) Patriké még nincs itthon, úgyhogy addig nem jön a szokásos bizonyítványos poszt sem, de nem fog elmaradni csak azért, mert már nem csak csupa öröm és büszkeség minden. :) Ettől még a mieink maradtak.


4 megjegyzés:

  1. mi meg megnéztük az írásbali pontokat - khhhmmm nem olyanok mint lenniük kellene, de én hallgatok, beszéltem már erről eleget neki... Kérdezte,hogy haragszok-e? Mondtam, hogy nem, ez nem az én bulim ha nem oda veszik fel ahová akarta, akkor amoda oszt ott rajzolgat majd és tényleg nem haragszom, csak kicsit szomorú vagyok, de még ezt sem mondtam neki:)

    VálaszTörlés
  2. Mi is megnèztük, elhoztuk az èrtèkelő lapot. Matek 21 pont, magyar 26 pont. A metek jobb lett, mint gondoltuk, a magyar kicsit rosszabb. Èn büszke vagyok rá, mert a tanaraitól semmi segítsèget nem kapott sosem. Remélem Viot sem èri csalódás, ès felveszik oda, ahová szeretne menni.

    VálaszTörlés
  3. Én!én!én!!!! mármint várom a tavaszt :-)

    VálaszTörlés