2016. szept. 28.

Röpke lepke

Tíz értékes percet vesztegettem már el, azon gondolkodva, hogy vajon mit írjak ma? Nem akarok panaszkodni, mert tulajdonképpen nincs miért, de ma nem vagyok a topon. Kicsit fura a torkom is, meg az orrom is estére elkezdett dugulni. Szerintem azért megúszom, legalábbis erre koncentrálok minden erőmmel. :)
Patrikkal voltunk a reumatológusnál. Szinte szó szerint ugyanazt mondta, amit a csontkovács. Tényleg a keresztcsontjával és az utolsó csigolyájával van gond. A különbség kettőjük között csupán annyi, hogy a doktornő tud receptet is írni, és írt is kétféle gyógyszert. Egy gyulladáscsökkentőt, meg egy izomlazítót. Két hétig kell szedni, aztán meglátjuk hogyan tovább. A szívemhez közelebb áll a csontkovácsos módszer, aki már több gyakorlatot is mutatott neki, hogyan tudja magának is "helyretenni" és ellazítani a fájós helyeket. Azért persze kipróbáljuk ezt a gyógyszeres kúrát, mert azért jó lenne, ha a fájdalom elmúlna, és utána tudná a csontkovács kezelésbe venni. :)


2 megjegyzés:

  1. Amíg eszi a agyógyszert, addig nem fog fájni neki, azért veszélyes ez... de a lényeg az a torna, szóval azt csinálja mindenképp és akkor tényleg el is múlhat! Remélem hamar jobban lesz!

    VálaszTörlés
  2. Én is azt mondom, hogy persze, most szedje be ezt az adag gyógyszert, de hosszú távon ez nem kielégítő megoldás. A megfelelő tornával biztos, hogy nagyobb eredményt fogtok elérni. Kitartást!

    VálaszTörlés