2016. szept. 5.

Már megint

Nem is olyan régen írtam a kis dögökről, amikhez itt már szerencsénk volt. Nos, ma reggel újabb élményben lehetett részünk, újabb dögökkel. Hajnali fél ötkor arra ébredtem (még mielőtt a telefonom nekiállt volna ébreszteni), hogy Balázs kipattan az ágyból. Egy őrült méretű darázs röpködött felettünk. Gyorsan kaptuk a chemotoxot, hogy akkor ez a dög pusztuljon, de azonnal.. eltartott egy darabig, mire sikerült. Igenám, csakhogy perceken belül egész darázsdömping lepett meg bennünket. Volt vagy húsz-huszonöt is belőlük. Nem volt könnyű megszabadulni tőlük, és már-már úgy éreztem, valami Stephen King regénybe csöppentünk bele, és majd a darazsak jól felfalnak bennünket, vagy ilyesmi.
Patrik szerint egyébként sikerült a királynőt kinyírnunk, és a többiek jöttek megtorolni az ő halálát, merthogy a királynő a haláltusájakor olyan anyagokat bocsát ki magából, amitől a többiek jönnek.. hát .. lehet, hogy igaza van, mindenesetre a királynő nem mutatkozott be, mondjuk, az sem segített volna semmit, mert lehet tőlem akármilyen rangos dög, a szobába nem való.
Biztos ami biztos, ma csukott ablaknál alszunk. :)

2 megjegyzés:

  1. Jesszus! :( Nem lehetne mégis valahogy szúnyoghálót felragasztani? Még érdemes lenne, messze még a tél és most gyümölcs- meg szőlőérés idején vannak a legrohadtabb hatalmas darazsak, undorítóak és veszélyesek!

    VálaszTörlés
  2. Szia Dius!
    Nem megijeszteni akarlak, de jó ha tudtok róla:
    https://www.facebook.com/tibor.boros.779?pnref=story

    VálaszTörlés