2016. szept. 19.

Lesz konyhám is

Mindeddig egészen reménytelennek tűnt, hogy találok valamikor is olyat, ami majd tetszik Balázsnak is, megfizethető is, és én is elégedett leszek vele.
Ma este találkoztunk azzal az asztalossal, akivel már jó pár fb üzenetet váltottunk, pedig sosem láttuk egymást élőben. És úgy jártam vele, hogy már az első pillantásra tudtam, hogy ő lesz az, aki majd megvalósítja az álmaimat. Azt még nem tudom, hogy mennyiért fogja megvalósítani, de lesz, ami lesz.. :) Olyan volt egyébként, mint amilyet "vártam" attól az embertől, aki a két keze munkájával fogja létrehozni azt, ahol majd én egy csomó időt eltöltök. Rögtön megtaláltuk a közös hangot, ötletet adott, javasolt, méricskélt, meghallgatott, hagyott dönteni. :) Pont, ahogy kell.
Az nem lenne baj, ha mondjuk már jövő héten jönne is szerelni, de jó munkához idő kell, én meg ha már ennyit kibírtam saját konyha nélkül, akkor ez a kis idő nem oszt, nem szoroz, ugye..

És ma részt vettem egy nyolcadikos szülői értekezleten is. Fejbevágott a tény, hogy Erikről van szó.. felvételi, táncpróbák, stb... atyaég. :)

1 megjegyzés:

  1. Szia, nem írtad, hogy mi lett a vérvétel eredménye, meg hogy hogy van a nagy fiad az allergia, vagy kiütésével?
    A lakás gyönyörű lesz, tök jó, hogy teszel fotókat!

    VálaszTörlés