2016. szept. 10.

Lesz e?

Több helyről is érkezett már felém a kérdés, hogy lesz e majd házavató buli, vagy hogy fogjuk majd megünnepelni, amikor beköltözünk? Ez egy jó kérdés..
Nem vagyunk az a tipikus bulizós család, leginkább az az egyáltalán nem bulizós család vagyunk. De ez most az a helyzet, amikor azért gondolkodóba estem (én legalábbis, Balázzsal még erről ennyire konkrétan nem beszéltünk), mert annyira sok energiát emészt fel nap mint nap, hogy biztosan jól esne levezetni valahogy azt a rengeteg fáradtságot, idegeskedést, meg mindent.
De ha végiggondolom, legalább három-négy bulira is szükség lenne ahhoz, hogy ha már ünnepelünk, akkor az az ünneplés legyen olyan, amivel igazán megadnánk a módját. :) Biztos, hogy szívesen hívnám meg egy kupacba az összes olyan embert, akinek része van abban, hogy a csupasz falakból végül majd a mi otthonunk legyen. Na mondjuk valószínűleg őket csak megvendégelnénk valamivel, és nem tartanánk egész estés bulit. Igaz, jó sokan vannak, és igen érdekes társaság lenne.. :)
Aztán tartanék egy bulit a családtagjainknak, és egy másikat a barátainknak és pár kollégánknak. Ez eddig három. :) És akkor még a gyerekek nem hívtak senkit, nem buliztak senkivel.
Így aztán lehet, hogy az idén késő ősszel úgy fogunk beköltözni, hogy majd mi megisszuk az erre tartogatott bort, amit még Balatonboglárról hoztunk, és a következő nyáron tartunk egy bográcsos-grillezős össznépi bulit. Vagy ki tudja hogyan lesz?
Ha október közepén költöznénk, semmiképp nem tenném buli nélkül, mert ott más jeles esemény kapcsán is lesz ünnepelni valónk. :)
Na majd megálmodom. Meg persze meg is beszéljük, hogy ki mit szeretne. És végül összefésüljük majd az egészet, és úgy lesz belőle valami. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése