2016. ápr. 18.

Mindig jól jön

Egy jó internetes szakit ismerni. Őt például azóta ismerjük, hogy először lett internet a lakásunkban. Járt nálunk párszor még az internet őskorában, amikor folyton gondok voltak az adsl-lel. Most már az optikai hegesztőt hozta magával.. szóval azóta, hogy először találkoztunk, eltelt pár év.
Ma átszerelte az optikai kábelt a majdani helyére, mert a régi lakásunkban már útban volt. Az újban meg még semmi funkciója nincs.
Csak úgy mellékesen említette, hogy ne fizessük feleslegesen, amíg nem használjuk, mert lehet szüneteltetni a szolgáltatást. Igaz, havi ezer forintot kell fizetni, meg majd annyi idővel hosszabbodik a hűség, amennyi időre szüneteltetünk, de ez bőven belefér. Úgy kb. egy bejárati ajtó árát is megspórolhatjuk. Ez még magamnak is vicces volt, hogy már így gondolkodom.. :D
De kaptunk tőle ablakos elérhetőséget is, akitől ő vette, és akitől ő lényegesen olcsóbban vette, mint amit nekünk ajánlottak árat.
Meg még azt is elmondta, hogy ki csinálta neki tavaly a külső szigetelést. Akit egyébként mi is ismerünk, csak nem tudtuk róla, hogy ezzel foglalkozik.
Tartalmas és eredményes háromnegyed órát töltött nálunk. :) Jöhet máskor is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése