2015. nov. 3.

Ortopédián

Nagy reményekkel mentem ma. Nem kellett volna. Mert nemhogy túl sokkal okosabb nem lettem, de most még kicsit csalódott is vagyok. Nem akartam volna mást, csak azt, hogy azt érezzem, normálisan megvizsgáltak, volt idő végighallgatni a dolgaimat. De nem ez történt, persze. Megnézte ugyan a térdemet, megnyomkodta, majd aztán közölte, hogy ír fel egy gyógyszert, mert van ott valami gyulladás, meg menjek el röntgenre és ultrahangra. Írt fel még ortopéd cipőt is, meg vegyek egy lúdtalpbetétet is. Ezen kívül ne hordjak papucsot, csináljak lábtornát, biciklizzek minél többet, és ezen kívül még a távolbanézést is sűrűn gyakorolhatom (ezért a beszólásért szerettem).
A röntgenre és az ultrahangra 17-ére kaptam időpontot. A gyógyszert kiváltottam, és épp azon tűnődöm, hogy vajon jó ötlet e beszedni a vizsgálatok előtt, vagy majd úgy nem ugyanazt az eredményt fogom kapni.
Szóval, nem ezt vártam. Azt hiszem, megcsináltatom a röntgent és az ultrahangot, majd aztán mégis keresek valami magándokit. Hátha ott lesz idő is rám.

2 megjegyzés:

  1. A távolbanézés részt nem értem. :)

    VálaszTörlés
  2. Leginkább azt jelenti, hogy a biciklizésen kívül ez a sport az, ami ajánlható nekem. ;) De abban úgyis profi vagyok már. :)

    VálaszTörlés