2019. márc. 23.

Szombat

Ó, de jó is lenne, ha mostantól minden nap ilyen napsütéses lenne. Minden olyan más ilyenkor, valahogy minden sokkal könnyedebb, vidámabb. Egy csomó mindent megcsináltam ma, amihez tuti, hogy borús időben semmi kedvem nem lett volna. Nem lehetek teljesen elégedett, mert még így rengeteg dolog van, amivel el vagyok maradva, de a tűzoltás megvan.
Gondolkodom egyébként egy csomó mindenen, amin változtatni kell. Elsősorban a mindennapos vásárlás, amitől szabadulni szeretnék, mert nem csak rettenetesen időrabló, de energiát is túl sokat igényel. Az sem lenne baj, ha a mindennapos főzéstől megmenekülnék, de még keresgélem az alternatívákat. Ha már összeáll a fejemben valami, akkor majd előterjesztem itthon megbeszélésre.


3 megjegyzés:

  1. Minden nap főzöl? Miért? Nagyon rossz a sulis kaja?
    Emelem kalapom, de ez hosszútávon nagyon kizsigerelő lehet....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A két nagynak nincs is sulis kaja, és mi sem tudunk a munkahelyen ebédelni. ..mostanra érzem csak úgy, hogy nagyon elegem van. Egyre nehezebb kitalálni, megvalósítani

      Törlés
  2. Hétvégi nagybevásárlás nem játszik?
    Én is főzök minden nap, ráadásul Zalán pont abban a fázisában van, amikor mindent utál, csak a rántott húst, a brassóit, bolognait nem....És akkor még hiányolják, hogy nincs süti :)
    Popianyu

    VálaszTörlés