2017. febr. 6.

A hétfő, ami rögtön csütörtök lett

Nagyon vártam már ezt a hetet, mert jó régóta tudom, hogy ez egy olyan hét lesz, amikor megfordul a világ, és két nap munka után öt nap hétvége következik. :) Így aztán ez a mai hétfő nem is volt olyan szörnyű, mert igen hamar rájöttem, hogy nem is hétfő, hanem máris csütörtök lett belőle. :) Ezzel a tudattal meg aztán még a munka is sokkal gördülékenyebben ment.
A hét további részében meg vár rám mindenféle öröm és büszkeség, mert most lesz majd az a pár nap, amikor Erik is táncolni fog. Az egy plusz boldogság, hogy tudom, kizárólag az én kedvemért vállalta be. Igaz, néha azért az látszik rajta, hogy dacára mindennek, tetszik neki. :D De ezt biztos sosem vallaná be, meg nem is várok tőle ilyet. Nagyra értékelem tőle, hogy megtette a kedvemért, betartotta az ígéretét, és állja a sarat. És rögtön mély vízbe is dobták, mert nem is egy párja lesz, hanem kettő. :)
Roli is nagyon boldog attól, hogy én már csak holnap megyek dolgozni, és a tegnapi két órás verstanulásnak ma egy négyes felelet lett az eredménye, ami szintén nagyon nagy örömet okozott neki. Pedig az első fél óra után még zokogott, hogy ő ezt biztosan nem tudja megtanulni (János vitéz), és lám.. :)
Patriktól pedig megkaptam ma, hogy az az egyik "rossz" tulajdonságom, hogy nagyon kedves vagyok az emberekkel, úgyhogy nagy baj már nem lehet. :)
Holnap meg rögtön péntek lesz. Fergeteges. :)

5 megjegyzés:

  1. Jól megijesztettél!!! meg kellett nézzem a naptárat, hogy mi a manó, nem lehet ma CSÜTÖRTÖK!!! :D

    VálaszTörlés
  2. Soha rosszabb tulajdonságod ne legyen! :D

    VálaszTörlés
  3. Már a címből tudtam, hogy hosszú pihi vár rád :) Gratulálok a jó jegynek! Ebben a félévben én nálunk úgy várom a javítást, mint a messiást. Jó pihit!!

    VálaszTörlés
  4. Még mindig kell verset magolni az iskolákban? Én is zokognék. :D

    VálaszTörlés