2016. jan. 4.

Nem fehér embernek..

Szép, hogy ilyen fehér lett minden, meg tudom, hogy tél is van, mert az évszakokat már az oviban megtanították nekem is. De... minden nyavalygás és rinyálás nélkül mondom, hogy ez a hideg, ami ma volt, ez nem való fehér embernek. Szó szerint fájt a hideg. És nem, nem tudtam annyi ruhát magamra venni, amiben legalább egy kicsit jól éreztem volna magam. Sajnálom tényleg, hogy képtelen vagyok élvezni a hóesésből legalább egy kis valamit, de nem megy. Még úgy sem, hogy próbáltam úgy tekinteni rá, hogy "végre esik, Erik hogy fog örülni", mert ő már reggel ezt emlegette, hogy mennyi havat ígértek mára.
Részemről nem bánnám, hogy ennyivel le is rendeztük volna a telet, és holnaptól szép fokozatosan melegedne az idő.. és mondjuk jövő hét végére el is érkezhetnénk a nyárhoz. :) Az lesz majd az én időm. :)

Az idei első munkanap nem volt teljesen zökkenőmentes, vagyis még a munkanapok csak-csak, de a két nagyobb nem úszta meg teljes mértékben.. Eriket "letalpalták" tesiórán, neki a bokája fáj, és kicsit megdagadt neki. Szeretne vele sebészetre menni, de nem fog.. :D (azért ehhez már túl rutinos szülők vagyunk) Patrik már délelőtt sms-ezett, hogy fáj a feje, és hányingere van. Megegyeztünk, hogy ha nem lesz jobban, ötödik óra után hazakéredzkedik. Jobban lett, maradt. Mire aztán este volt egy kisebb rosszulléte. Nem ájult el, csak majdnem.. nem vagyok nyugodt. Kísérteties hasonlóságot vélek felfedezni... az a fránya genetika.... (elvben ő is megy holnap iskolába azért, nincs értelme itthon tartani és orvoshoz menni már holnap reggel). Roli "ép bőrrel" megúszta. :)

2 megjegyzés:

  1. Remélem az a fránya genetika mégsem...Igen, a gyerekek itt is boldogak voltak a hótól én nem annyira...

    VálaszTörlés
  2. Én is nehezen bírom ezt a hideget, a hó pedig tőlem aztán végképp elmaradhatott volna. :(((

    VálaszTörlés