2016. jan. 20.

Nem az, aminek tűnik

Ha nem tudnám egészen biztosan, hogy nem így van, simán azt gondolnám, hogy babát várok. Egy-két évtizeddel ezelőtt lennénk, biztos, hogy el is rohannék a gyógyszertárba egy tesztet venni (és aztán csalódottan venném tudomásul a negatív eredményt).
Vannak mindenféle tüneteim.. egyrészt tele vagyok hangulatváltozásokkal. Akár egyik percről a másikra is képes vagyok világvége hangulatban érezni magam, majd rögtön utána harsányan nevetni valamin. Aztán van ez az evés dolog.. ami leginkább nem a barátom most, mert semmit sem kívánok igazán. Vagy megkívánom, és aztán mégsem kell. A gyomrom is furán viselkedik, hol émelygek, hol fel tudnék falni bármit, olyan éhségérzet tör rám. Mindemellé még olyan fáradt is vagyok, hogy bármelyik pillanatban el tudnék aludni gond nélkül.
Babát nem várok, ellenben azt hiszem, rettenetesen elfáradtam, és testem-lelkem próbál egy kicsit rászorítani a pihenésre. Még egy kicsit ki kell pedig bírnom, február első napjaiban jövök csak három nap szabira. (igaz, nem pihenni.. farsangolunk majd napokon keresztül)
Őszintén szólva.. azért a babavárós dolognak jobban örülnék, mint ennek a fáradtság témának.  :D

7 megjegyzés:

  1. Tényleg? Eljátszottál a gondolattal, hogy négygyerekesek lehetnétek? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából mindig nyitott tèma ez nálam. Hol jobban foglalkoztat, hol kevèsbè, de mèg nem búcsúztam el vègleg ettől a gondolattól. (Balázs határozott nemet mond a dologra, így esèlytelen azèrt)

      Törlés
    2. Nálunk én vagyok a határozott nem, és Feri az, aki nem tett még le egy negyedikről. :)

      Törlés
  2. Lenne még egy kisfiad:) A lényeg, hog ylegyél jobban és csináljátok végig hamar amibe belefogtatok, utána majd pihenhetsz:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószínűleg így lenne, igen. De már ezzel a gondolattal règen megbèkèltem, tök jó dolog fiús anyukának lenni. :) A nyaralás időpontja szerencsère már biztos, úgyhogy lesz pihenès is az idèn tutira.

      Törlés
  3. Nekem még csak egy lányom van és én is így éreztem magam, ahogy most te. Mondogattam, hogy biztosan nem lehetek terhes, hát hogyan lennék terhes még nem akartunk babát, nem voltunk rajta a projekten. Aztán a férjem mondta, hogy csak azért vegyek egy tesztet, mert szerinte mégis terhes vagyok. Na és vettem egy tesztet, azóta van egy lányom. :D

    VálaszTörlés
  4. Hasonlóképp érzem magam, mint te. Ha nem tudnám biztosan, hogy nem...
    Szerintem is csak fáradtság, kapaszkodj a "már csak egy hét"-be! :))

    VálaszTörlés