2019. aug. 20.

Augusztus húsz

Az ország születésnapját nem ünnepeltük nagy bulival, nem is vettünk részt semmi közös buliban sem. Nem voltunk repülős bemutatót nézni, nem voltunk tűzijátékon sem (de ezt a hálószoba ablakból láttam). Az persze megfordult a fejünkben, hogy hol lennénk szívesen, de azért jóból is megárt a sok...(és még nem is tudtok mindent)
Ehelyett finom ebédet ettünk, sütöttem zsebes tarját, meg kolbász hússal töltött dagadót, meg pár szelet rántott húst is. Volt hozzá petrezselymes krumpli, meg sült krumpli, csalamádé és csemege uborka.
Ebéd után sütiztünk, Patrik még délelőtt hozott a helyi cukraszdából sütit, többek között az idei ország tortáját is. Ez utóbbi igazán érdekes ízvilágú, sosem jutna eszembe a málnát és a bazsalikomot összepárosítani (nyilván ezért is nem vagyok mestercukrász). Azért nem volt rossz, egyszer érdemes volt megkóstolni. Az alján az a ropogós réteg nagyon ízlett.. majd megnézem, hogy mi is lehetett az.
Ezek után már csak rendberaktam a konyhát, aztán amíg az összes ruha meg nem száradt, élveztem a semmit tevést.
Holnap már munka, azt hiszem nagyjából úgy lesz, hogy három nap alatt kell egy heti munkát elvégezni. De legalább úgy gyorsan telik majd az idő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése