2018. jún. 8.

Vizsgák

Most éppen kicsit nyugalomban van ez a fülviszketés dolog, úgyhogy igyekszem kihasználni ezt az időszakot, amíg még tudom, mert aztán beindul, és kő kövön nem marad. Nem is aludtam tőle tegnap éjjel csak két órát. Mert ha azon a felemen feküdtem, ahol ez a nyavalyás fülem van, akkor az nem ment, merthogy fáj a porc, vagy mi. A másik felemre fordulva meg azonnal viszketni kezdett. Hát kiborító, az biztos. Az interneten keresztül amúgy diagnosztizáltam magamnak ma este egy hallójárat gyulladást, annak vannak ilyen tünetei. Az enyém olyan középsúlyosnak tűnik, de azt írják, mindenképpen szakemberhez kell menni, és még azt is, hogy nemhogy nem kellemes az ott töltött idő, hanem egyenesen nagyon rossz.
Na sebaj.. még reménykedem a csodában (én és az örök optimizmusom), hogy mondjuk holnap úgy kelek, hogy a saját, normális füleim lesznek a fejem mindkét oldalán.
Lassan véget ér végre ez a tanév, meg ezek a mindenféle vizsgák. Most este vasaltam Patrik ingét, akkor gondolkodtam el rajta, hogy azért ez a május és június igen erős volt nálunk vizsgázás terén.
Mert volt Rolinak angol vizsga, írásban is, szóban is. Aztán neki voltak az idén a kompetencia felmérők.
Eriknek volt matek vizsga, angol vizsga, töri vizsga. Szuperjól teljesített, a matek hármas lett (és ha láttatok még gyereket örülni hármasnak.. ), az angol ötös, a töri négyes. Innen is küldök egy nem túl kedves gondolatot az általános iskolás töri tanárának, aki majdnem meg is buktatta.. pedig jééé, ez a gyerek nem is olyan hülye, mint aminek beállította. Na mindegy, ezen már nem kesergünk, szépen el is lehet felejteni. A teljesítmény tőle is nagyon nagyon komoly dolog, mert hat hétig kínozta ez a mononukleózis az összes mindenféle kiütésével, és társaival, heti két edzésre járt, és heti egy meccset is játszott. És hétfő óta kicsit magas a vérnyomása is. (jelenleg napi négyszer mérjük, írjuk, és kedden megyünk vele orvoshoz)
Patriknak ugye az érettségi vizsgák, meg a nyelvvizsga. Ő az egyetlen, aki még nem ért a végére, holnap töri szóbeli (igen, szombaton..), aztán még lesz egy földrajz szóbeli és egy magyar szóbeli is.
Balázs is túl van az összes vizsgáján, éppen ma tudta le az utolsó kettőt.

Nagyon büszke vagyok rájuk, mert mindenki odatette magát minden helyzetben, és tök jó, hogy ilyenek.

1 megjegyzés:

  1. Igen, ezt kifelejtettem az előző posztból, hallójáratgyulladásom volt nekem is, és mikor harmadjára visszajött, akkor mondták, hogy ekcéma miatt. Kellene az a kezelés...

    VálaszTörlés