2018. jún. 1.

Péntek

Na, hát így egészen jó dolgozni menni, hogy ami nekem hétkezdés, az rögtön a hét vége is. Tök jó volt, hogy bennem volt egy csomó energia, amíg mindenki már a munkaidő végét várta. .) Kár, hogy a szabadságon tölthető napok erősen végesek, mert simán több ilyet is csinálnék magamnak. Jó döntés volt, jó hatással volt rám, úgyhogy ha lehetne, akár negyedévente szerveznék magamnak egy ilyet. Kb. ennyi időnként kéne is egy ilyen kiszakadás onnan, egy kicsit lazítani, feltöltődni, hogy ne fásuljak bele, és ne érezzem azt, hogy már nem okoz semmi más örömet, mint fizetést kapni a hónap elején.
Erik vizsgázott ma angolból, azt mondta elég jól ment, és a tanára megdicsérte, mert nem volt lámpalázas. Azt hiszem, erre is tök jó, hogy van egy bátyja, akitől még ezt is el lehetett lesni. Mondjuk nem biztos, hogy ha nem lenne neki is hozzá egyfajta adottsága, vagy mi kell ehhez, akkor el tudná lesni.
Patrik ma újraszámolta a pontjait a felvin. Matek hármassal, merthogy szerinte nem lesz jobb. Már akkor is úgy jött haza, hogy elrontotta, azóta meg egyre többször mondja, hogy mérges magára, mert olyanokat rontott el, amiket amúgy tud, és banális hibák, és megbánta, hogy nem a dominós feladatot választotta, stb. stb. Ha tényleg hármas, akkor sincs semmi gond, legalábbis úgy tűnik. Csak azért fogom kicsit sajnálni miatta (már amennyiben egy hármasért kell), mert a matek volt, amire a legkomolyabban rágyúrt, hogy jól sikerüljön, és sikerült is év végére majdnem hiba nélküli dolgozatokat produkálnia. Na de majd meglátjuk.. látszik, hogy nagyon foglalkoztatja, nagyon komolyan veszi, és ez a fajta céltudatosság nagyon jó benne. A magyart már tudja nemhivatalosan..


Elkészült ma a várva várt árajánlat is. Meglepő, és nem mulatságos az összeg. Majdnem fél millió. Merthogy a hibát valamilyen vezeték okozza (nem tudják melyik), amit ők nem javítgatnak, hanem fogják, és a komplett kábelköteget cserélik. Vagyis szeretnék. De ennyiért nem..
Hétfőn Balázs elhozza tőlük a kocsit, kifizeti amit megcsináltak (egy-két apróság), és aztán majd 11-én elviszi egy másik helyre, ahol javítással is foglalkoznak. .. Úgy legyen, hogy ott pont is kerül a végére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése