2018. jún. 30.

Felejthetetlen

Volt egy jó ideje a bakancslistámon, és talán már itt is említettem, hogy nagyon szeretnék egyszer egy DAC meccsen ott lenni, látni, hallani, énekelni velük, egyáltalán testközelből megtapasztalni az érzést, ami még a videókon keresztül is borzongató.
Valamikor május végén bejelentették, hogy lesz egy DAC-Fradi felkészülési meccs június végén. Azonnal felcsillant a szemem, hogy itt a ragyogó alkalom.
Balázs két hete még azzal lombozott le, hogy nem megyünk, mert úgysem lesz teltház egy ilyen meccsen, stb...stb...
Én persze annak rendje és módja szerint megsértődtem, hogy nehogy már...engem nem érdekel hányan lesznek ott, én ott akarok lenni, mert ki tudja lesz e még egy sem alkalom, hogy pont a Fradi ellen játszanak.
Úgy tűnik, meggyőztem, mert amint a Dac árulni kezdte a jegyeket, már meg is vette őket.
Ma meg ott voltunk. Nem tudom szavakkal elmondani az érzést. Fenomenális...ahogy van, minden. Könnyfakasztó nyolcezer emberrel együtt énekelni a Nélküledet, hallani a Ria-Ria Hungária kántálást, mindenhonnan ízes magyar beszédet hallani, és minden második ember Dac mezben volt Fradi sállal, vagy Fradi mezben Dac sállal.
Szerintem sosem fogom elfelejteni...
Erik a meccs előtt pár perccel árulta el, hogy neki is bakancslistás volt. 😊 És van még egy közös tétel a listáinkon, előbb-utóbb az is teljesülni fog.
Nélküled amíg nem találok youtube videót, addig megmutatom ezt, amit a Fradi osztott meg a Facebookon. Én itt nem videóztam, énekeltem, és közben folytak a könnyeim...

2 megjegyzés:

  1. Már akkor is imádtam ezt a számot az Ismerős Arcoktól mikor még nem játszották meccseken. Olyan IGAZI!
    Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

    VálaszTörlés
  2. Húúú, ez valóban hátborzongató élmény lehetett!
    Már amikor láttam a facebookon, hogy mentek, akkor is azt mondtam, hogy húúúú, de ez után pláne :-) De mi épp melegítettük Nektek a Balatont :-)

    VálaszTörlés