2018. jún. 14.

Esett

Ez a mai egész napos eső kicsit sem tett jót nekem. Egész héten nem voltam ennyire nyűgös, mint ma, álmos voltam, fáztam...és persze teljes szívemből sajnáltam azokat, akik most épp nyaralni vannak.
Pont ezt mondogattam napok óta mindenkinek már, akik sóhajtoztak a meleg miatt, hogy gondoljanak arra egész nyáron, hogy mindig vannak, akik épp akkor nyaralnak. A nyaraláshoz meg meleg kell, napsütés, mert olyankor minden sokkal könnyedebb, derűsebb. Meg amúgy is..ősszel és télen bőven volt csapadék is, szél is..
De persze nem dönthetek én az idöjàrásról, meg más sem, így kénytelenek vagyunk alkalmazkodni ahhoz, ami épp van.
Mint ahogy kénytelen vagyok elmenni aludni is, mert holnap még kelni kell.

3 megjegyzés:

  1. Hát, mi épp nyaralunk. De nem bánjunk az esőt, mert végre nincs meleg lehet levegőt venni és egyáltalán, minden komfortosabb.

    VálaszTörlés
  2. Nehez a nyaralokra gondolni, amikor folyamatosan szetrobban a fejem a melegtol, nem kapok levegot, ejszaka sem lehet 30 fok ala huteni a szobat, es ezert nem alszom napokig. Nekem minden szomorubb, nehezebb nyaron. De egyikunk sem iranyithatja az idojarast, klimavaltozast, szoval ez van, hol a melegkedveloknek, hol a huvosebb idojarast preferaloknak jobb. :-) Az kene, Dius, es akkor mindannyiunknak jo lenne, hogy egye fene, legyen napkozben 35 fok, de keso estere huljon le, es lehessen felfrissulni. :-)

    VálaszTörlés