2017. febr. 12.

Hogy lesz ezután?

Eltűnődtem, hogy most, hogy vége a farsangnak, mit is fogunk csinálni? Jönnek a szürke hétköznapok, amikbe majd szépen belefásulunk, és csak tesszük a dolgunkat, mint a robotok? De aztán rájöttem, hogy dehogy.. hiszen most elkezdhetjük várni az ideiglenes felvételi listát, a szóbeli felvételit. (azt nem is tudom, hogy ezek milyen sorrendben fogják követni egymást, de mintha a lehetséges szóbeli időpontja február végére lett volna kitűzve eredetileg..) Ezek után, még mielőtt nagyon hátradőlhetnénk majd, március végén elutazik Patrik Angliába Belgiumon keresztül, és majd Franciaországon keresztül érkezik haza. Ezekben a napokban is lesz miért izgulni. Addig meg.. el ne maradjon, hogy még az EU-s Tb-kártyáját is megcsináltassuk.
Szóval azért nem lesz idő unatkozni, az biztos. Közben meg mindig akad gondolkodnivaló, most is kattogok egyszerre legalább négyféle dolgon, amik közül csak egy olyan, ami csak engem érint, az összes többi olyan, amihez nem csak én kellek majd.
És közben azért érzem, hogy a napsütés egyre reménykeltőbb, egyre tovább van világos, úgyhogy lassan, de biztosan közeledik az, amit majd úgy lehet nevezni már, hogy az én időm. :) És addigra tutira fel is támadok teljesen ebből a néha kicsit befásult állapotomból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése