2016. márc. 6.

A banános doboz dícsérete

Azóta vagyok közelebbi ismeretségben ezzel a dobozzal, mióta a mostani munkahelyemen dolgozom. Mindent bele lehet pakolni, elég strapabíró, és nagyon jó kezelhető is.
Így aztán, amiikor még csak tervezgettem, hogy hogy is lesz ez a költözés-dolog mifelénk, akkor szóltam a boltban, hogy ezeket a klassz kis banános dobozokat tegyék nekem félre, mert kell. Vevő vagyok bármennyire, mert fogalmam sincs, hogy mennyi lesz végül, amibe majd összecsomagolom az elmúlt tizennyolc évben összegyűlt mindenfélénket.
Nos.. eddig ötven darab van itthon. Ma kipakoltam a beépített szekrényt, és a galérián a komódot meg az éjjeliszekrényt. Nem használtam el a felét az ötven darabnak, de azért fogyott rendesen.. Szépen felcimkéztem mindet az oldalán, hogy tudjuk majd egy pillantásra, hogy melyikben mit rejtettem el. Van olyan felirat is, hogy "Balázst ne engedd a közelébe".. ez a doboz rejti azokat az apró kincseket, amiket ő egy laza mozdulattal a kukába dobna, mert felesleges porfogónak tartaná, de nekem meg kellenek. :D
A derekam és a térdeim nem köszönték meg az egész délután tartó akciót, pedig én csak pakoltam, a cipekedés nem az én feladatom volt.. mégis. Remélem azért, hogy nem kell a leszázalékolásomat intézni mire mindennel végzünk majd. :D
Azért majd, ha minden be lesz dobozolva, megírom, hogy hány dobozban fért el az életünk. :) Én olyan száz körülre tippelem..

3 megjegyzés:

  1. és hol lesztek amíg itt sem? ott sem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Apósomat fogjuk ”megszállni". Furi lesz....sosem laktunk panelban sem èn, sem a gyerekek.

      Törlés
    2. legalább ezt is kipróbáljátok ;-) (nyilván viccelek)... szurkolok, hogy gyorsan dogozzanak majd a mesteremberek

      Törlés