2017. szept. 9.

Ha szombat

..akkor meccsnap. Eriknèl így van ez már jó pár hete, így ma sem volt ez másként. Gondolom, hogy szívesen fordult volna mèg a másik oldalára hèt óra körül, amikor kelnie kellett. Ma Fehèrvárra mentek, ma megint vègig játszotta a meccset, amit meg is nyertek.
Èrdekes, hogy ahogy telnek a hetek, úgy látszik rajta, hogy egyre jobban bírja a strapát, ma pèldául alig látszott fáradtnak.
Holnap is ugyanígy kelnie kell, holnap megint meccs lesz. Ehhez már most nem sok kedve van, de ettől mèg becsülettel ott lesz reggel, ès játszik majd annyi időt, amennyit az edző szán neki.
Ès ha már szombat, akkor Fradi meccsen is voltunk. A hèten annyira szerencsèsek voltunk, hogy a Telekom fb játèkán hárman is nyertünk jegyet. Ez pont összecsengett azzal a keddi kívánságommal, hogy èn ezen a meccsen ott szeretnék lenni. Ès voila.. csütörtön a sorsoláson szerencsèm volt.
A mai meccs fantasztikus élmény volt, mèg akkor is, ha az első fèlidőben sokkal többet bosszankodtunk, mint amennyit örültünk. De vègül minden zöld vèrű örülhetett, mert 5:2-re megvertük a Vasast. (Teide:a fèrjednek üzenem, hogy bocsi...)
Nagyon jó hangulatú meccs volt, igazán gyógyító hatással is bírt. Majdnem úgy èrzem most magam, mintha nem is lett volna semmi bajom.
Csak mondom, hogy a következő hazai meccsen is nagyon szeretnèk ott lenni. .....

3 megjegyzés:

  1. De örülök, hogy még ráadásul jegyet is nyertetek és pont a Telekomnál, ez szuper :) !!! Nálunk is kint voltak a fiúk, ők is nagyon élvezték a meccset :) !!!

    VálaszTörlés
  2. Gondoltam rájuk, hogy biztos ők is ott vannak. :)

    VálaszTörlés