2016. szept. 6.

Jó is, nem is..

A lakásunknak kifejezetten jót tesz, hogy Balázs szabadságon van a hét első felében. Szépen csomagolja befelé, megjelentek olyan helyeken is a gipszkartonok, ahol én nem is gondoltam, hogy lesz. :D Például az ablakok környékén. Nem gondolkodtam rajta, hogy ott mi lesz, sőt, leginkább eszembe sem jutott, hogy azzal ott kezdeni kell valamit. De gondolom neki sem jutott még eszébe azon gondolkodni, hogy vajon milyen karnist vegyünk majd, és vajon meg kéne e venni még azelőtt, mielőtt a festő jön, hogy ki is legyen fúrva a helye, mert ha utána valami miatt csúnya lesz a fal, akkor a guta megüt biztos. :)
Nekem annyira nem tesz jót, hogy szabadságon van a hét első felében, mert nagyon nem jó nélküle menni dolgozni, és nagyon nem jó, hogy nincs lehetőségünk napközben váltani legalább egy-két szót. Na meg persze egy kicsit irigylem is.. :D
De legközelebb együtt leszünk itthon. :) És azt hiszem, ahogy a dolgok most állnak, azon a héten eszméletlenül sok pénzt fogunk elkölteni különböző helyeken. :)

3 megjegyzés:

  1. Aztaaaa, ez nagyon király, mikor költözhettek? Hozzávetőlegesen...

    VálaszTörlés
  2. Szerintem legkésőbb november eleje. De ahhoz mindennek klappolni kell.

    VálaszTörlés
  3. A festés során minden színből tegyetek el egy befőttes üvegben javító festéket. Azzal lehet korrigálni a fúráskor, bútorok behelyezésekor gyakorlatilag kivédhetetlen sérüléseket :)

    VálaszTörlés