2016. aug. 29.

Mázlista

Ma kaptam ezt a jelzőt az egyik kolleganőmtől, amikor arról beszélgettünk, hogy mennyi is a gyes összege. Amúgy egyikünknél sem aktuális a téma, más miatt került szóba. Ő mondta, hogy sajnos ő nem volt sosem gyeden, csak gyesen. Kérdezte, hogy én voltam e, és mondtam, hogy igen, voltam. Na, ettől lettem mázlista. :)
És amúgy igen, mázlista vagyok, de nem úgy, abban az értelemben, ahogy ő gondolja. Mert volt kikkel gyedre mennem, és aztán még azt is meg tudtuk tenni, hogy évek hosszú során keresztül csak a gyes összegét hozzátéve a családi kasszához otthon lehettem velük.
És mázlista vagyok, mert három csodaklassz fiam van, akik megértek minden időt, fáradtságot, és bármit, ami csak adódott az évek alatt.
És mázlista vagyok, mert van egy csodaklassz férjem, aki az elmúlt fél évben mindenfélében jártasságot szerzett, és közben még sosem felejtette el éreztetni azt, hogy szeret. :)
És mázlista vagyok, mert van egy tökjó munkahelyem, és tisztességes fizetést is kapok a munkámért.
És mázlista vagyok, mert egészséges vagyok.
És mázlista vagyok, mert ... hát.. mázlista vagyok, na. :P

2 megjegyzés:

  1. ... és mázlista vagy, mert már ezt el is hiszed magadról... rengeteg munkád van a mázlisságban, anélkül nem megy, légy is büszke rá!

    VálaszTörlés