2012. okt. 19.

Renoválás

Lélekben egész héten vártam a pénteket. Azon belül is leginkább a péntek délutánt. Tegnap aztán meg már különösen, mert a boltban egy egész napot sikerült azzal töltenem, hogy kihoztam a raktárból a téli cipőket, kiszedtem a szekrényből a szandikat, és végül ugye helyet cseréltek. Létráztam, nyújtózkodtam, izzadtam, szóval, felért egy kisebb fajta és igen szerény edzéssel is. De ahányszor elcsüggedtem, szemem előtt lebegett a kép, hogy milyen jó lesz majd holnap.
Ma délután pedig a munka végeztével egyenesen a fodrászhoz mentem. Ugyan festeni most nem kellett, mert két hete sincs, hogy befestettem én magamnak, de levágta, kiritkította, felnyírta, és valami eszméletlen jó érzés, hogy végre szellőzik a fejem, és nincs a nyakamban haj. Azt ne is tudjátok meg, mennyi hajamat vágott le...
És ezzel még nem is volt vége a mai napra betervezett renoválásnak. Mert este hatkor még várt rám a körmös is. Szerencsére jó fejek, és együttműködőek a gyerekeim, akiket nem zavart, hogy se én, se az apjuk nem vagyunk otthon (ő nem körmösnél volt), sőt, meg is fürödtek, és meg is vacsoráztak (ez utóbbit kikészítettem) mire hazaértünk.

Szóval ez a mai délután ilyen szépítkezősre sikeredett. Jó volt. És rám fért. :)

3 megjegyzés:

  1. Kellenek ezek a napok is, mindenkinek szüksége lenne rá.

    VálaszTörlés
  2. Dius, érkezett csomagod? Most ajánlottan adtam fel a biztonság kedvéért...

    VálaszTörlés
  3. Superwoman, igen, nálam is nagy szükség volt rá, mindenféle értelemben. :)

    Virág, épp, mielőtt ide beléptem írtam Neked emailt. :) Igen, kaptam, és itt is köszönöm szépen. :)

    VálaszTörlés