2017. febr. 20.

Még szerencse

Nagy mázli, hogy megkaptuk ma a levelet, mert holnap Eriknek menni kell szóbeli beszélgetésre a leendő középiskolájába. Ő is tart tőle, mert megkérdezte, hogy bemegyek e vele, meg kicsit én is. Erik nem épp a kommunikációs képességeiről híres mostanság, leginkább az a tipikus szemlesütős bajszaalattmotyogós kamasz, aki leginkább a föld alá bújna inkább, mint hogy idegen közegben, idegen emberekkel szóba álljon. De gondolom egy középiskola felvételiztetői azért fel vannak erre készülve, biztos nem csak a mi fiunk ilyen. :)
Úgyhogy holnap eljövünk a munkából egykor, és visszük. És igen, amúgy ha igényli, és lehet, akkor bemegyek vele minden további nélkül. :) Ha nem, akkor kint megvárom. Nekem bármelyik verzió megfelel.
Na de majd holnap elmesélem.

6 megjegyzés:

  1. Azt hiszem én is mennék, még ha nem kérne is és a suli előtt toporognék. Vagy ha nem kérne, utána lopakodnék titokban és úgy várnám. Úgy gondolom a gyerkőcök vizsgáit egy szülő nehezebben éli meg, mint anno a sajátját. én biztosan, mert én egy dolgozata előtt is halálra izgulom magam :D Gondolom rátok, hajrá Erik!!!!

    VálaszTörlés
  2. Ügyes lesz, és jofejek ilyenkor a tanárok!. :)

    VálaszTörlés
  3. Hajrá! Ügyesek lesztek mind a ketten :-)

    VálaszTörlés
  4. Szorítok, Vió jövőhéten megy két nap is, de mig még nem kaptunk levelet...

    VálaszTörlés
  5. Köszönjük a drukkokat, tényleg ügyes is volt, meg jófejek is voltak. :)

    VálaszTörlés