2017. febr. 17.

Érdekes

Részlet egy 2010. február 23-ig blogbejegyzésemből:

"Hogy látom magam 10 év múlva? 
Tele ráncokkal, és szarkalábakkal. :D Lesz két felnőtt korú fiam (21 és 18 évesek), és egy nagyon kamasz harmadik (15). Adnak majd elég dolgot, és gondolkodnivalót. Már megtalálom az igazán nekem való hivatást, és élvezettel csinálom, miközben terelgetem a kiskirálynőt az oviban. A párommal való kapcsolatom kiegyensúlyozottabb, mint valaha."


A vicces az egészben, hogy majdnem minden stimmel eddig... körülbelül mostanában kéne kiskirálynőnek érkeznie ahhoz, hogy majd aztán terelgethessem őt az oviban. :) Van amúgy, ami nem változik. Örömmel vállalnám most is a "kihívást", amit egy negyedik gyerek jelentene, de egyre inkább belenyugszom, hogy itt bizony nem lesz több babasírás, esetleg majd akkor, ha a kis Gergőre kell vigyázni alkalomadtán. :)

De amúgy nem ezért olvastam vissza, hanem mert kíváncsi voltam, hogy milyenek is voltak azok a régi februárok. Nem fedeztem fel túl sok különbséget, bár határozottan kiegyensúlyozottabb vagyok, mint mondjuk 2009-ben, vagy 2010-ben. :) 2012. februárjának végén tudom, hogy madarat lehetett fogatni velem. .) Mindjárt négy éve lesz, hogy itt dolgozom. Azért gyorsan telik az idő, nem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése