2017. febr. 2.

Csak optimistán

Ma ócska egy napom volt, de szót sem érdemel. Már túl vagyok azon, hogy megbántottságomban elpityeredtem, már túl vagyok azon is, hogy mérgelődjek rajta. Elraktam oda a történteket is, meg az illetőt is, ahova való.
Ma már majdnem visszasírtam azt a rettenetes hideget is, amikor ugyan majdnem megfagytunk, ha csak az orrunkat is kidugtuk, de legalább elláttunk az orrunkig. Csakhogy közben eszembe jutott, hogy hoppá, ma február másodika van, és ilyenkor szokott megtörténni, hogy a medve előbújik a barlangjából. És ha másra nem is, arra egészen biztosan jó volt ez a mai ködös idő, hogy a medve sem látott el még talán az orráig sem (ha egyáltalán egy téli álom után ébredve bármeddig is lát), így az árnyékát sem láthatta, és tuti, hogy kint maradt. :) Az meg, ha kint maradt, az jót jelent. :))

2 megjegyzés:

  1. Oh, Dius!
    Lehet, hogy viccelt az illető! Néha nem is gondol bele az ember, hogy egy-egy beszólása másnak napokig mit okoz. Ne törődj vele! Főleg, ha nem viccelt, hanem gonoszkodott. Mindenkinek van olyan napja mikor nincs toppon és ezt vannak, akik szereti megjegyezni. Egy kis alvás, egy kis semmittevés és már sokkal jobban fogod magad érezni és az meg is fog látszódni. Az olyan emberek, mint te sokszor elfelejtenek lazítani, töltődni, pedig azt is kell! Mindig találsz magadnak elfoglaltságot. Te sem vagy az az unatkozó nő típus! :)

    Remélem mire felébredsz jobb kedved lesz! <3

    (Ja, amúgy Mini Mom vagyok csak elfelejtettem megint átjelentkezni. :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. 😘 Az illető azt hiszem attól èrzi jól magát, amikor másokat megbánt. Most èn kerültem sorra. De sebaj....Ma süt a nap. 🌞

      Törlés