2012. okt. 17.

Mit is akartam?

Kereken tíz perce ülök itt, azon gondolkodva, hogy mit is akartam írni. De persze nem jut eszembe. Naná, hogy egy jegyzetet sem mentettem el a telefonomba, amiből puskázhatnék. Mert úgy szoktam, hogy oda bepötyögöm, ha valami eszembe jut. Meg amiket a rádióban hallok zeneszámokat, azokból is szövegrészletet. Aztán, ha szerencsém van, akkor hamar megtalálom a google-ban, ha nincs, akkor jó sokáig keresgélem. De előbb-utóbb mindenre rátalálok ám. :) Nem szoktam feladni.
Továbbra sem jut eszembe, hogy mit akartam, és most már dühít annyira, hogy csak ezen gondolkodjak. Persze majd holnap, amikor egész nap ruhát hajtogatok (hogy én mennyire utálom) csak úgy jönnek majd a mindenféle gondolataim. De majd okosabb leszek, és csinálok jegyzetet.

Addig meg kialszom magamból a fejfájást. :)

5 megjegyzés:

  1. Nekem is nagyon fájt a fejem. először csak elbambultam, utána már hányingerem is volt. És ebben az állapotban tanultam holnapra egy prezentációt, stopperrel, nehogy túllépjem az időhatárt. uff.

    VálaszTörlés
  2. :) Hogy a legjobb ötletek mindig valami borzasztó unalmas házimunka közben jönnek- ruhaválogatás közben gondolkodunk igazán...akkor időnk, mint a tenger.
    Üdv, és fejfájásmentes napokat, mindannyiunknak:)

    VálaszTörlés
  3. Superwoman, azért remélem a prezentáció jól sikerült, minden fejfájás ellenére is, ami tanulás közben gyötört.
    Júlia, őszintén mondom, ruhaválogatás közben már semmi jó ötletem nincs. Mondjuk ez szakmai ártalom már.. ellenben mosogatás és teregetés közben... :D :D De az unalmas házimunka nagyon stimmel.

    VálaszTörlés
  4. Á, ezzel én is így vagyok. :o) Csak ráadásul én fel se írom, mert annyira egyértelmű, hogy úgyse felejtem el, nem?

    De a youtube-ot meg a zeneszöveges/lyric oldalakat imádom. Már nincs olyan, hogy megtetszik egy szám, és soha többet nem tudom, hogy mi volt az.

    VálaszTörlés
  5. Én kb fél éve hallottam a petőfi rádióban egy dalt, és mivel épp a kocsiban ültünk, nem tudtam ott és akkor utána keresni. De mivel csak a refrénből emlékszem pár szóra, nem is találtam meg sehol. Inkább a dallama és a ritmusa maradt meg bennem. Mivel itthon nem hallgatok rádiót, esélyem sincs újra hallani. Azóta a kocsiban mindig a petőfit kapcsolom be, hátha megint lesz a dalhoz szerencsém...

    VálaszTörlés