2012. aug. 21.

Erik nap

Ma az ő névnapját ünnepeltük. Kicsit rendhagyó volt az ünneplés, mert az ajándékok egy részét már megkapta előre, másik részét meg majd csak később. Nem feltétlenül volt ez így a legjobb, mert ő aztán nagyon szeret ajándékot kapni, de majd jövőre okosabbak leszünk.
Azért még jutott neki mára is egy foci, meg egy gyümölcstorta.
Már jó sokszor írtam róla, hogy mennyire szeretem azt a tulajdonságát, ami miatt olyan nagyon különleges a gyerekeink között. A macsósága egyedi és megismételhetlen. Teljesen bele tudok szeretni, mikor azzal a gyönyörű angyali arcával néz, a szemei pajkosan nevetnek, és valamire, ami épp tetszik neki, azt mondja, Yeeee, bébi! Ez így leírva semmi, de én látom hozzá az arckifejezést, a kézmozdulatot, és hallom a hangját. És az ilyesmi csak úgy jön belőle... mint az olyanok, amitől szerinte menőbb lesz. A magasszárú cipő az idén is téma volt, az idén is ellenálltunk... akármilyen menő is. Várom, hogy majd ősszel bejelenti az igényét egy szaggatott farmerre, amiből lehetőleg a fél hátsója kint villog, mert az ülepe a térdéig ér. (amúgy ilyet sem veszek majd) Tuti, hogy be fog próbálkozni, és a vaterán fog keresni egy párat az ő méretében. És szépen ide lesz készítve a gépre, hogy megnézzük. :D :D
Ma azt kérdezte, hogyhogy Erik Márk lett, nem pedig Márk Erik? Azt mondtam, azért, mert nekünk így tetszett. És azt mondom most, hogy tökéletesen választottunk neki nevet. Mert egy Eriknek ilyennek kell lennie. :)

Boldog Névnapot, kisfiam!
A képeslapon az idézet annyira illik rá, hogy megmosolyogtatott. :)

8 megjegyzés: