2013. jan. 18.

Félévi bizonyítványok

Nagyon piszok leszek, mert ma csak mesélek róla nagyvonalakban, de nem árulom el, hogy milyenek is lettek tulajdonképpen. Arra holnapig várnotok kell majd, mert nagyon késő van, és már nem akarok annyit itt ülni, mire mind a hármat bemásolnám. :)
Szóval, ma mindenki megkapta az első félév értékelését. Ki szövegben, ki számokban, de elvileg hűen tükrözi azt, amit az iskolában nyújtottak. Elvileg. Mondanám, hogy nem ért meglepetés, mert dehogynem. Nagyon őszinte leszek, mindkét értelemben sikerült meglepniük a fiaimnak. Ki így, ki úgy. Persze a pozitív töltetű sokkal jobb, mint az, ami kis csalódás. Tényleg kicsi, ici-pici, de mégis...
Van, aki nagyon elégedetlen. Nagyon-nagyon morgott, és prüszkölt egész délután. Ki találjátok ki az?
És van, aki egy kicsit szintén csalódott. Nem mondja, nem morog, szép csendben tudomásul vette. Azt hiszem, egyértelmű, hogy ki is az.
És van, aki szárnyal. :)
Én, de csak mert nagyon őszinte vagyok, azon a nagyon enyhe csalódásszellőn kívül, ami végigsuhant rajtam egyetlen pillanatra azért még mindig csak bámulok. Mert vannak dolgok, amikben a fiaim már rég túlszárnyaltak engem. Így aztán nálam a rosszabb jegy is olyan, hogy azon kapom magam, hogy arra gondolok, bárcsak az enyém lett volna ilyen. De aztán hamar félre kell tennem ezt, mert még elbíznák magukat.. abból meg semmi jó nem sülne ki, amilyen lusta disznók tudnak lenni.
Holnap megtudjátok a részleteket is.
Addig pedig hatalmas drukkolás az összes holnap felvételit írónak, leginkább Eszter barátnőm Annájának, és  Anikó szülinapos lányának, Mesinek.

(ja, és a voice-t sem aludtam el ma, és igen elégedett vagyok a döntősökkel...)

3 megjegyzés:

  1. A bizikhez gratulálok, mivel én tudom az eredményeket, így nem tippelek. A jókívánságokat köszi!(már a magyart írja és le tudtam vinni kocsival, mert kiástam magunkat a hó alól. Szóval jól sikerül remélem)

    VálaszTörlés
  2. Voice: Nálam Pál Dénes a befutó :) Eszter

    VálaszTörlés
  3. Most olvasom, hogy drukkoltál Mesinek!:-) Köszi!!! Jövő héten, 30.-án eredmény!

    VálaszTörlés