2016. nov. 9.

Azért

Azért kíváncsian várom, hogy mit kezdünk majd azzal a temérdek szabadidővel, ami ránk szakad az után, hogy beköltözünk? :D Nyilván hülye a feltevés, mert észre sem fogjuk venni, amilyen hülyék vagyunk, mindig fogunk találni valamit, amit még meg kéne csinálni, vagy esetleg másképp odatenni, kicsit arrébb, veszünk valamit még, vagy akármi.
Mint ahogy kíváncsian várom már az első otthonalvást is. Lassan minden adott lesz hozzá. De szép is lenne, ha mondjuk pontosan nyolc hónappal az elköltözésünk után mennénk haza..! Vagy ha akkor nem is, mondjuk pontosan tizenkilenc évvel az eljegyzésünk napja után. :) Nincs kitűzött dátum továbbra sem, nem vágom a centit, csak gondolatban. Az érzést dédelgetem magamban, ami majd kíséri azt a napot. :)
És hogy maradjon azért valami nyoma annak is, ami ma történt a nagyvilágban.. azt hiszem, leginkább arra hajlok, hogy a világ megérett a pusztulásra. :(

5 megjegyzés:

  1. "És hogy maradjon azért valami nyoma annak is, ami ma történt a nagyvilágban.. azt hiszem, leginkább arra hajlok, hogy a világ megérett a pusztulásra. :( "

    Nagyon durva.
    Nem is gondoltam volna erre.
    :-(

    VálaszTörlés
  2. Én egész nap abban bíztam, hogy ez csak valami vicc... de úgy tűnik nem....

    VálaszTörlés
  3. Ijesztő és senki nem ír róla, te vagy az első, mindenki rémségesen döbbent. Olyan mint egy rossz film.

    VálaszTörlés
  4. Azért ez nagyon jó, hogy már akár vághatnád is a centit. :)

    VálaszTörlés
  5. Majd találtok valami más tennivalót :-)tutti... Mi két évig játszottuk ezt, ki is voltunk borulva rendesen, idő kellett amíg a házból otthon lett a költözés után is - erre is számíts még. A választásokról meg no komment, csak várom hogy felébredek és csak vicc volt...

    VálaszTörlés