2016. okt. 8.

Na most már én is kíváncsi vagyok

Leginkább arra, hogy akkor milyen is lesz végül a lakásunk. Amikor nekivágtunk, akkor (még) volt a fejemben egy kép arról, hogy milyen lesz a végén. Láttam a színeket, láttam az egésznek a hangulatát. Nos.. most épp úgy néz ki, hogy leginkább semmi nem olyan, mint amilyennek akkor láttam. Csak az elrendezés stimmel. Na de ez nem negatív felhang ám, mert aktívan részt vettünk mindannyian abban, hogy kiválasszuk a csempét, a falak színét, még a fugák színeiben is közösen döntöttünk. Mégis.. valahogy mindannyian kötöttünk némi kompromisszumot, és végül mindig született egy megoldás. Így aztán most kíváncsian várom már a végeredményt. :)
Meg arra is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a fiúknak teljesen külön szobákban élni. Mert ilyen még sosem volt, hogy ha úgy akarják, akkor nem kell egymással még találkozni sem nagyon. Remélem azért, hogy ezt majd nem akarják így, de biztos eltelik egy pár nap úgy, hogy az orrukat sem fogják kidugni onnan.
Arra is nagyon kíváncsi vagyok, hogy végül majd hova tesszük a kukát és a szennyestartót. Mert mindenre gondoltunk, de ezekre nem. :D
Ma megvettük a szőnyegeket, és a laminált padlót is. Nincs még nálunk, mert a szőnyegből nem volt annyi, amennyi nekünk kellett, úgyhogy majd ha megérkezik, és méretre vágják, akkor fogják kiszállítani.
Megrendeltük az összes lámpát, a lámpákba való izzót. Mondhatjuk, hogy hármas fokozatú készültségben vagyunk. :)

3 megjegyzés:

  1. Az enyéim is nagyon készülnek arra, hogy majd egyszer külön szobájuk lesz. :) Utána meg azt tervezgetik, hogy majd kinek a szobájában milyen játékot fognak játszani. Szerintem pár napig/hétig a tieid is élvezik majd a "magányt", aztán szép lassan majd megint együtt bandáznak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem azért nektek nem kell ilyen sokáig várnotok, hogy külön szoba jusson mindenkinek. :) Elmesélem majd, amikor már ott tartunk, hogy hogy is zajlott ez nálunk. :)

      Törlés