2016. márc. 24.

Közjegyzőnél

Nagy szerencse, hogy most az egyszer kellett ide elmennünk, és nagyon remélem, hogy többet nem is futunk vele össze soha az életben. Nem szeretem az ilyen típusú embereket, mint ő, aki azzal nyitott, hogy elszidta a bankunkat a sárga földig. Kb. öt percig csak hallgattuk, hogy neki mi minden baja van ezzel a bankkal, és azzal az ügyintézővel, akivel kellett kommunikálnia, merthogy nem kapott meg tőle bizalmas adatokat, és azt majd most velünk kell egyeztetnie, és emiatt majd tovább tart az egész. Megálltuk szó nélkül, hogy ne mondjuk azt, hogy mélyen egyetértünk az ügyintézővel, hogy telefonon akárkinek nem adott ki adatokat a mi hitelünkkel és velünk kapcsolatban.
Azt is elnéztük neki, hogy komplett hülyegyerekként kezelt minket, akiknek nyilván fogalmuk sincs semmiről, csak úgy fogták magukat, és aláírtak egy ilyen hitelszerződést, és eladósodtak, meg zálogba adtak.
Amikor ott tartott, hogy ha esetleg elválunk majd, akkor is mindkettőnknek fizetnie kell, akkor majdnem felpattantam a székemről, hogy odamenjek az ő asztalához, és azt mondjam, na, most elég.. írjad amit kell, aztán felejtsük el egymást.
Értem én, hogy ez a munkája, el kell mondania, meg úgy egyáltalán.. csak ez a rengeteg negatívság, ami belőle jött, ez nem esett jól az egyébként is elég energiaszegény lényemnek.
Legombolta rólunk a maga jussát (megjegyzem, ezerszer nagyobb rabló, mint bármelyik bank), és röpke egy óra múltán ahhoz képest, amikor megérkeztünk, már mehettünk is.

Még bevittük a bankba a papírt, amit itt kaptunk, és már túl is voltunk mára minden ügyintézésen.

Mindketten hullák voltunk, mire végeztünk, ez a közjegyző elszipkázott minden energiánkat.

2 megjegyzés:

  1. A banknak is csak addig vagy "kedves ügyfél", amíg le nem szerződsz, utána szintet lépsz, akkor már nem lesz érdeke kedvesnek lenni, hiszen évekre az adósa lettél, az meg mint köztudott egy alárendelt szerep. Nem láttam/hallottam még kivételt, de kívánom, hogy ti legyetek azon szerencsések.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem tudom. Sokféle bankkal voltunk már kapcsolatban számla miatt is, hitel miatt is, de mèg mindig ugyanúgy kezelték minket.

      Törlés