2016. máj. 30.

Bizarr

Nem vagyok ennyire perverz, hogy ilyeneket keresgéljek bárhol is. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy vajon ki tudom e kapcsolni valahol, hogy folyton ott legyen a szemem előtt, hogy a facebook webes felületén is cookie-kat használnak. Azt nem találtam meg, helyette rábukkantam erre:


Hát.. nem lehet mondani, hogy Zukerbergék nem gondolnak tényleg mindenre. Amúgy nem haszontalan funkció, belátom, csak kicsit bizarr. Mindenesetre én inkább így hagytam... pedig tudnék kit megjelölni. Főleg, mikor belegondoltam, hogy esetleg az illető kapna róla egy értesítést, hogy "Diana megjelölt téged, mint hagyatéki megbízottját".
Na jó, ne is menjünk ebbe jobban bele.. meg amúgy is csak két órát aludtam előző éjjel, úgyhogy igazán jobban tenném, ha inkább lefeküdnék, hátha ma éjjel majd többet sikerül.

2 megjegyzés:

  1. Szerintem ez egy hasznos funkció, hogy lehet rendelkezni a fiókunkról halálunk esetére. Olyan szomorú, amikor valaki meghal, megmarad változatlanul a fiókja, és kap pl. szülinapi köszöntéseket. :(

    VálaszTörlés
  2. Bizarrnak látszó, de szerintem is hasznos ötlet ez, mert ha belegondolunk, tényleg szomorú, hogy aki meghal, annak a fb-oldala (és minden, amit valaha a netre föltett) ott lebeg a végtelenségig a virtuális térben. Csak hát szembesülni azzal, hogy ilyenre is szükség van, tényleg ijesztő - különösen ha késő este fedezi fel az ember, amikor úgyis sötétebbnek látszik minden.

    VálaszTörlés