2021. nov. 28.

Advent első vasárnapján

 A hit vasárnapja ez, rögtön az első, amikor az első gyertyát gyújtjuk meg az adventi koszorún. Az autentikus adventi koszorúkon három lila és egy rózsaszín gyertya van, a rózsaszínt a harmadik vasárnapon gyújtjuk. 

A hit mindenféle értelemben jelen volt, és még bűnbocsánatot is gyakoroltam magamban, amikor szembesültem azzal, hogy minden hitem és igyekezetem ellenére sem lesz ma még olyan itt semmi, amilyennek gondoltam. Erik felajánlotta a segítségét, de elfelejtettem elemet venni, és így pl jó pár világító ledsort nem tudunk feltenni a helyére. Nem is értem hogy felejtettem el, de nagyon mérges voltam magamra. Most épp egy jó kis kupleráj lett az eredménye a dobozok kipakolásának. De sebaj, szép lassan majd minden a helyére kerül, és most úgy lesz, hogy minden nap örülünk majd valami új szépségnek. 

Mondjuk lehet, hogy még pár apróság a helyére került volna, ha nem ülök le Fradi meccset nézni hatkor, de hát leültem, és megnéztem, ahogy Mezőkövesden szakadó esőben győzünk három góllal. Még jó, hogy nem is terveztünk menni, és élőben szurkolni, nem esett volna jól bőrig ázni. 

A világon semmi kedvem nincs holnap dolgozni menni, most valahogy elég volt ott mindenből és mindenkiből. De hát nincs sok választás, menni kell, úgyhogy majd valahogy legyőzöm ezt az érzést. 

Ti szoktatok valahonnan fehérneműt rendelni? Kellene vennem, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy személyesen nézelődjek bárhol is, viszont ilyesmit még sosem rendeltem. Szoktam egyébként ruhát a bonprixtől, a fiúk az about you-ról, de ez kimaradt. Igaz, mostanában,amikor alapozót kerestem magamnak (és még nem is vettem), rájöttem, hogy igazából nekem aztán fogalmam sincs ezekről a női dolgokról. Sem anyukám, sem a nagymamám sohasem használt semmi sminkcuccot, nem jártam kozmetikushoz, nagyjából úgy nőttem fel, hogy azt tudtam ezekről, hogy "úri huncutság". Ha esetleg én nagyritkán ki is festettem a szemem, vagy a számat, biztos, hogy kaptam is rá valami nem túl kedves megjegyzést. Így aztán túl sok kedvem nem is volt megtanulni soha. Most viszont már azért szükség lenne rá, lenne mit elfedni, vagy legalább kicsit másfelé terelni a figyelmet. Nézegettem már sminkes videókat a témában, vannak a youtube-on bőven, de ezekből azért még nem lett ehhez önbizalmam sem, meg még nem is tudtam meg, mi is állna jól nekem. Lehet, hogy jövőre kérek ebben segítséget valakitől, gondolom azért nem leszünk örökre a maszk mögé rejtve. 


2 megjegyzés:

  1. Szia Dius😊Én már többször rendeltem a Dressaról,minden rendben volt,gyorsak,minőségi,méretpontos fehérneműket kaptam 😊

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, megnézem. 😊

    VálaszTörlés