2020. júl. 5.

Megint eltelt

Az örök igazságtalanság marad, hogy sokkal kevesebb idő a hétvége, mint a munkanap. Nem is csoda, hogy annyi negatív, befásult ember van..hát nem elég két nap egy héten kikapcsolódni, feltöltődni, és még egy csomó mindent bepótolni is, ami a munka mellett (miatt) nem sikerült. 
Nekem sem sikerült mindent megcsinálni, amit a hétvégére terveztem, de sebaj, majd valamikor. A feltöltődés azért nagyobbrészt sikerült, a napelemeim is töltődtek. 
Az nem túl felemelő hír, hogy a nagyapám még mindig vár a műtétre péntek óta. Voltak balesetes sérültek, akik azonnali műtétet igényeltek, meg mások, akiket sürgősebbnek gondoltak. De azért fura, hogy 85 évesen, combnyaktörötten harmadik napja étlen-szomjan (infúziót kapott) várja a sorát. 
A jövő héten jó sok minden lesz megint, szinte minden délután lesz valami elintézni valóm. Szerdán fodrászhoz megyek, pénteken körmöshöz, de pénteken a könyvtárba is be kéne mennem. A glamour kuponokat is át kell néznem, elég sok mindent kell vennem, remélem mindenhez találok kupont is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése