2020. júl. 6.

Csak egy hétfő

Ma rápillantottam a bejegyzés számlálóra, és megállapítottam, hogy hacsak nem történik valami nagyon váratlan katasztrófa, ami miatt nem leszek képes írni semmit (például elmegy az eszem a nagy nyaralás várásban), akkor bizony nemsokára megszületik a négyezredik poszt is. Ami azért elég szép szám, még akkor is, ha nem születtek itt világmegváltó gondolatok talán sosem. Jó, régebben azért sok, szépen összeszedett gondolatmenetet osztottam meg mindenkivel, de az utóbbi időben rengeteg semmitmondó információ látott itt napvilágot. 
Kicsit olyan vagy ebben, mint egy-két hírportál szerkesztői..régen nekik is jobban ment az értékes tartalom létrehozása. 
Furcsa, kicsit ijesztő olvasni a körülöttünk lévő országokból a koronavírus helyzetről szóló híreket. Olyan most itt nekünk, mintha mi valami burokban élnénk. Én nem tudom eldönteni, hogy itt tényleg ennyire jó a helyzet, vagy ennyire negvezethetők vagyunk, és vakon rohanunk a vesztünkbe. Továbbra is hiányolom mindenhonnan a tesztelést, mert én továbbra is azt gondolom, csak úgy tudjuk megelőzni/megfékezni megfelelő módon ezt az egészet, ha már tiszta lesz a kép arról, ki esett át rajta, ki aktív beteg/hordozó, Úgy lenne igazán nyomon követhető is. De persze, ki vagyok én, hogy beleokoskodjak a nagyok dolgába. 
Mit tippeltek, mikor lesz a négyezredik poszt?

9 megjegyzés:

  1. Az orvosi egyetemek végeztek teszteket, 10000 mintából 3 volt pozitív vagy aki már atesett rajta? Ez alapján egyértelmű, hogy nincs értelme tesztelni. Hogy mit hoz a második kör, nem tudni...de az otthon oktatás nagyon nem hiányzik. 🤣🤣

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem abból a tesztelésből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. De mindegy is, mert úgysem terveznek ilyesmit.

      Törlés
    2. Sajnos vagy hála Istennek, nem tudom, de nem értünk hozzá :)

      Törlés
  2. 4000? az jó sok :-) Én hamarosan a 2400-t fogom elérni. De azzal akkor nem is büszkélkedem.
    Anélkül, hogy megszámolnám a bejegyzéseidet, mert az nem lenne fair, én e hét vasárnapra tippelek.

    VálaszTörlés
  3. Tippelnék, de valószínűleg félreértem a kérdést, mert én jövő év szept. 20-ra számítom a négyezredik posztodat. Ha az "nemsoká", hát akkor korkülönbségünkből adódóan másképp tekintjük a jövőt - nekem pl. már legfeljebb a következő hónap a "nemsoká", de a jövő év... arra már nem is tervezek. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értetted félre, szó nincs a jövő évről. Szerintem kicsit több, mint egy évvel eltájoltad ezt a dolgot. 😊
      Hasonlóan gondolkodunk az időről a korkülönbség ellenére is..

      Törlés
  4. Hehe... elszámoltam magam, tényleg nemsoká lesz. :)))

    VálaszTörlés